FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONFLICT

Ganea vine cu o altă variantă despre motivul bătăii cu Stelea de la „națională”: „Lucrurile au stat altfel”

Ionel Ganea și Bogdan Stelea
Ionel Ganea și Bogdan Stelea

Articol de GSP - Publicat luni, 26 septembrie 2022 11:46 / Actualizat luni, 26 septembrie 2022 13:12

Ionel Ganea (49 de ani), fostul atacant al României, a oferit propria variantă legată de bătaia cu Bogdan Stelea (54 de ani) din cantonamentul „naționalei”, din urmă cu două decenii.

  • CONTEXT: Ionel Ganea și Bogdan Stelea s-au intersectat la echipa națională între 1999 și 2005. În mandatul de selecționer al lui Ladislau Boloni, 2000-2001, între cei doi fotbaliști a avut loc un moment violent într-un cantonament

Declarațiile lui Ganea vin după ce Stelea a rememorat recent incidentul violent. Fostul atacant s-a declarat surprins de faptul că „Arnold” a decis să povestească ce s-a întâmplat abia acum.

Ionel Ganea, discurs devastator la adresa lui Edi Iordănescu: „Cel mai slab antrenor pe care l-am avut vreodată. La națională vin toți papagalii”
ROMÂNIA - BOSNIA
Ionel Ganea, discurs devastator la adresa lui Edi Iordănescu: „Cel mai slab antrenor pe care l-am avut vreodată. La națională vin toți papagalii”

Ionel Ganea a vorbit despre bătaia cu Bogdan Stelea din cantonamentul României

„Nu înțeleg, vii după 25 de ani și spui asta. Lucrurile nu au stat așa, au stat altfel. Înainte de incident a mai fost ceva, mi-a venit cu piciorul în piept și nu am zis nimic. Apoi a venit și a sărit pe piciorul meu, din lateral.

A făcut intenționat și de acolo au degenarat lucrurile. A venit apoi amenda, nota de plată. Nu au rămas tensionate relațiile. Trebuia să povestească atunci, nu acum. Totul a plecat de la ce a zis Prunea, care nici nu era pe acolo”, a declarat Ionel Ganea la Pro Arena.

Bogdan Stelea: „El mi-a dat mai bine, eu nu l-am prins ca lumea”

„Eram la antrenament, aveam niște exerciţii 1 contra 1, 2 contra 2, 3 contra 3. Ganea i-a tot căpăcit pe ăştia mai tineri, inclusiv pe Mutu, mi se pare că lui Mutu i-a rupt un lanţ de la gât. La o fază, a scăpat singur cu mine şi eu am ieşit tare la el şi l-am lovit. Fiind ţeapăn, că el era şi este un «animal», nu a simţit mare lucru.

Şi de acolo ne-am luat cu gura...eu m-am dus să dau în el şi ne-am dat. El mi-a dat mai bine mie, eu aveam şi mănuşi în mână, nici nu l-am prins ca lumea când am dat, că primul care a dat am fost eu. Când mi-a dat, mi-a dat destul de bine”, a spus Stelea, conform Orange Sport.

VIDEO. Moment tensionat între Boloni și Ionel Ganea. Viorel Hexan: „I-a spus că nu mai urcă în autocar”

Citește și:  

Ce a remarcat un fost mare fotbalist român la echipa națională: „Nu avem un lider. Jucătorii nu își asumă responsabilitatea. Pasează doar în spate, cer mingea la picior, nu în profunzime”

Ciprian Marica, despre pericolul care paște naționala în cazul în care Edi Iordănescu va fi schimbat: „Alta e problema la echipa națională” + Atac la selecționerii de la tineret

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
mandelu
mandelu  •  27 Septembrie 2022, 09:46

Nici un stres, Stelica ! Si-a luat-o el Alexa "chirurgul",fara sa aiba nici o reactie.

Daniel1959
Daniel1959  •  27 Septembrie 2022, 08:15

O FI EL VIOLENT SI NEEDUCAT dar talentul lui, este de ncontestat Sa nu uitam prestatia in teren de la retragerea lui Mutu de la Cluj La varsta si fizicul lui face cat 10 Alibeci apropo baiatul asta ce mai cauta la echipa nationala eu unul am obosit sa-l vad reinventadu-se.

gigelos
gigelos  •  26 Septembrie 2022, 18:56

Ganea vine cu o alta varianta ..si povesteste exact ce a povestit Stelica ...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează