FOTBAL  »  NATIONALA  »  DEZVALUIRI

Ionuţ Lupescu intervine în scandalul iscat de Mirel Rădoi » Oficialul UEFA îl contrazice aspru pe fotbalistul român

Articol de GSP - Publicat luni, 21 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 21 iulie 2014 18:24

Ionuţ Lupescu a reacţionat şi el după dezvăluirile făcute de Mirel Rădoi conform cărora federalii jucau table, iar unii dintre aceştia primeau mai mulţi bani decît jucătorii.
Directorul tehnic al UEFA l-a contrazis pe Rădoi, spunînd că au fost situaţii în care jucătorii primeau banii şi înainte de a-şi îndeplini obiectivele.

"Tot respectul pentru Rădoi, dar nu vreau să pierd timpul răspunzîndu-i. Era stabilit încă de la început un regulament. Antrenorii au făcut lista cu sumele aferente fiecărui membru. Atît am de spus.

Fiecare să-şi vadă de treaba lui. Astea sunt prostii. Biletele de avion nu se plăteau pe timpul meu, dar acum nici atît. Table juca doar Dumitru Dragomir, în urmă cu 7-8 ani, nici mie nu-mi convenea situaţia. Poate că Răzvan Lucescu nu mai este selecţioner şi din cauza prestaţiei lui Rădoi.

Le dădeam bani înainte. Dacă aş dezvălui pe ce sumă au jucat la meciul cu Olanda, de la EURO 2008...Au avut prime foarte mari", a spus Ionuţ Lupescu la Dolce Sport.

CITEŞTE ŞI: Mirel Rădoi a dat un interviu exploziv: "Neşu avea primă de 15.000 euro, federalii jucau table şi luau 120.000 de euro!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (27)
lumpy666
lumpy666  •  22 Iulie 2014, 09:37
Postat de danteo pe 22 Iulie 2014, 05:23

Ca sa joci table trebuie 2 persoane !

"MITICA": "MISTO DE TOT EL JUCA TABLE SI DUREA FIX IN BANANA" DE ECHIPA NATIONALA "RAD CU LACRIMI CAND SCRIU ACESTE RANDURI"DAR CUM SPUI MITICA DRAGOMIR NU PUTEA SA JOACE CU "ISUS"PT CA EL NU VINE LA ASTFEL DE CONVOCARI DAR ATUNCI SA FI JUCAT CU "SATANA" VAI DOAMNE IARTA MA CA IARE AM PACATUIT PT CA TOATA LUMEA STIE CINE E "SATANA DIN ROMANIA" ASTA DACA EL O SA CITEASCA O SA SPUNA CA SUNT UN "CLARVAZATOR"........!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tbone
tbone  •  22 Iulie 2014, 08:17

lupescu nici nu stia ca Mutu joaca la Petrolul, il doare fix la patina pe asta de fotbalul romanesc

danteo
danteo  •  22 Iulie 2014, 05:23

Ca sa joci table trebuie 2 persoane !

Vezi toate comentariile (27)
Comentează