FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Iordănescu a ajuns la un acord cu Reghecampf în privința jucătorilor echipei naționale

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 ianuarie 2016 17:49

Anghel Iordănescu și Laurențiu Reghecampf au încheiat negocierile în ceea ce privește numărul de steliști care vor merge la națională. Selecționerul s-a arătat încîntat de faptul că tehnicianul campioanei îi va da toți jucătorii la lot.

"Mulțumesc antrenorului Reghecampf că a înțeles necesitatea acestui turneu. Un antrenor bun cum este Reghecampf înțelege că nu poți să nu lași jucătorii să vină la echipa națională dacă ei își doresc asta. De altfel, un antrenor de valoarea lui sînt sigur că va ajunge cîndva la echipa națională", a spus Iordănescu la Dolcesport.

"Era mai bine dacă cei 6 rămîneau la echipa de club, era mult mai bine pentru Reghecampf și staff. Se putea găsi o altă soluție" Helmuth Duckadam

Naționala României va efectua un stagiu de pregătire în Antalya în perioada 25 ianuarie - 6 februarie.

Lotul selecționat de Anghel Iordănescu:

Portari: Silviu Lung (Astra Giurgiu), Florin Niță (FC Steaua București), Alexandru Buzbuchi (FC Viitorul)

Fundași: Paul Papp (FC Steaua București), Cristian Săpunaru (Pandurii Tg. Jiu), Valerică Găman (Astra Giurgiu), Robert Hodorogea (FC Viitorul), Steliano Filip (Dinamo), Bogdan Vătăjelu (CSU Craiova), Alin Toșca (FC Steaua București), Ionuț Nedelcearu (Dinamo)

Mijlocași: Mihai Pintilii (FC Steaua București), Alexandru Mateiu (CSU Craiova), Adrian Ropotan (Pandurii), Romario Benzar (FC Viitorul), Mihai Răduț (Pandurii Tg. Jiu), Nicolae Stanciu (Steaua), Florin Tănase (Viitorul), Adrian Popa (FC Steaua București),

Atacanți: Andrei Ivan (CSU Craiova), Constantin Budescu (Astra Giurgiu), Alexandru Păun (CFR Cluj), Dorin Rotariu (Dinamo), Ioan Hora (Pandurii Tg. Jiu), Denis Alibec (Astra Giurgiu)

România va juca împotriva celor de la Torpedo Kutaisi (locul 10 din Georgia), Zimbru Chişinău (locul 3 în Moldova ) și naționalei Turkmenistanului (locul 117 în clasamentul FIFA) sau Moldovei (locul 154 în topul FIFA).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
fucsulica
fucsulica  •  22 Ianuarie 2016, 19:09

Din titlu înțelegi că marele antrenor Reghe i-a făcut o favoare lui Tata Puiu şi au ajuns la o înțelegere, dar de fapt manelistul râgâitor a fost pus cu botul pe ***. A rămas cum a stabilit Iordănescu. Toți jucătorii lui vin la lot, nu e nicio înțelegere.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  22 Ianuarie 2016, 19:01
Postat de tzusti_reloaded pe 22 Ianuarie 2016, 18:45

MIE IMI PLAC..STILISTII CA L ATACA PE IORDANESCU..UNUL DINTRE CEI CARE I A FACUT SA TINA CU.. FICISIPI... LE A SPALAT CREIERII..JIJI..

bai tzusti, daca tu nu pricepi care e diferenta intre marele jucator Iordanescu al anilor 70-80, antrenorul Iordanescu al anilor 90 si "Father Chicken" editia 2016, nu am ce sa iti fac. Eu pot sa il iubesc pe jucatorul Iordanescu, respect pe antrenorul din anii 90 dar pot sa spun ca "nea cashketa" din 2016 e total depasit de situatie, habar nu are ce inseamna fotbalul modern, el inca mai crede ca fotbalul e heirupismul din 1986 sau alergatul prin zapada pe la Forban cum faceau ei in anii 80. Din pacate, astea nu mai tin in zilele noastre.......

sibelius
sibelius  •  22 Ianuarie 2016, 18:48
Postat de spinoza pe 22 Ianuarie 2016, 18:25

Cu Tuvalu cand joaca Nea' Puiu?

Pentru ca jucatorii de la cluburile din afara lipsesc nationala Tuvalu a refuzat propunerea. anuntand totusi ca selectionatele districtuale Tuvalu-Funafuti si Tuvalu-Nukufetau ar putea onora invitatia.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează