FOTBAL  »  NATIONALA  »  CANTONAMENT

Iordănescu a mai băgat o fisă! Încă un apel către antrenorii din Liga 1: "Trebuie să înțelegeți"

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 ianuarie 2016 22:20

Selecționerul Anghel Iordănescu mai face un apel către antrenorii din Liga 1 pentru a înțelege să ofere jucători echipei naționale pentru cantonamentul din această iarnă. 

"Nu s-a decis unde se va disputa cantonamentul, dar în zilele următoare aflăm sigur locul și adversarii. Să sperăm că vor înțelege toate cluburile și vor sprijini echipa națională.

Nu mai avem echipe în cupele europene și sper că antrenorii să înțeleagă că e nevoie de sprijinul lor. Pentru fotbalul românesc e foarte important să reintrăm în circuitul de performanță. N-am mai fost la Euro de 8 ani, la un mondial de 20 de ani.

Aceste performanțe ar trebui puse înaintea oricărui lucru", a zis Anghel Iordănescu la DolceSport.

Laurențiu Reghecampf este cel mai aprig contestatar al acestei acțiuni, susținînd că nu este obligația clubului să dea jucătorii naționalei întrucît nu este o dată oficială în calendarul FIFA.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
rumunek
rumunek  •  09 Ianuarie 2016, 10:17

Atat de serios organizat este acest cantonament si atat de important, incat nu stim inca unde va avea loc. Dar e pentru viitorul fotbalului nostru. Alt argument, cupele europene... adica numai pentru ele se pregatesc echipele iarna? Vorbe fara continut, argumente tocite. De ce nu face Belgia cantonament cu cei din campionatul intern? Elvetia, Albania, Polonia? Dar noi am descoperit gaura din roata, toti ceilalti sunt niste tantalai, iar cluburile private au obligatia sa renunte la patrimoniul lor pentru ca asa vrea CEx, inclusiv fotbalul de sala si cel feminin.

1425838917717550
John Milne  •  09 Ianuarie 2016, 00:50

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează