FOTBAL  »  NATIONALA  »  STEAUA

Iordănescu amenință cluburile din Liga 1: ”Sînt obligate să trimită jucătorii la națională, nu se poate glumi cu așa ceva”

Articol de GSP - Publicat joi, 07 ianuarie 2016 19:08

Anghel Iordănescu, selecționerul României, susține că echipele din Liga 1 vor fi obligate să trimită jucătorii la turneul naționalei din Bahrain, între 24 ianuarie și 6 februarie.

Laurențiu Reghecampf refuză însă să își trimită cei mai buni jucători în cantonamentul naționalei și ar dori să ajungă la un compromis cu Iordănescu.

”Din punctul meu de vedere, cred că este obligația cluburilor să trimită jucătorii la echipa națională. Este o hotărîre a Comitetului Executiv și nu cred că se poate glumi cu acest lucru. Nu eu am hotărît acest lucru, ci Comitetul Executiv. Se face prea mult tam-tam cu această chestiune. Sînt convins că și antrenorul de la Steaua își dorește să ajungă selecționer.

Dacă vrea asta, sînt convins că nu poate să interzică plecarea jucătorilor la națională. Dacă Steaua nu vrea să lase jucători la națională, să nu îi lase. Am înțeles că toate celelalte cluburi vor pune jucătorii la dispoziția naționalei. Avem o arie de selecție restrînsă. Încercăm să forțăm anumiți jucători la echipa națională, pentru ca atunci cînd vom juca la Euro să nu tremurăm în fața Franței. Voi convoca toți jucătorii de care am nevoie pentru acest turneu”, a spus Anghel Iordănescu la DigiSport.

9 jucătoride la Steaua ar dori să cheme Iordănescu pentru cantonamentul din Bahrain.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  08 Ianuarie 2016, 12:09

aceeasi ingustime a mintii la marele geniu al fotbalului nostru, antrenorul tutror timpurilor, maresalul Iordanescu, senatorul carnatilor de Voluntari. Dumnezeule, cum am scapat noi de barbugiul de Piturca sa dam din nou peste *** asta?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

956940371015616
Ady Lengyel  •  07 Ianuarie 2016, 22:23

Nefiind data FIFA nu pot fi obligate echipele sa trimita jucatori la nationala!!! Nenorocitul ala de agramat balbait ,general de carton, senator de rusinea Romaniei sa nu uite ca nu mai traim in comunism!!!!

dorel999
dorel999  •  07 Ianuarie 2016, 21:33

Raț - Chiriches/ Gardoș - Grigore/Gardoș - Mățel/Papp -- Pintili - Hoban -- Sânmărtean -- Torje/Chipciu - Maxim/Popa și evident Stancu/Andone, Marica/Keșeru. Pariu?

Vezi toate comentariile (23)
Comentează