FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SPANIA, DUMINICĂ, 21:45, DOLCE, TVR ȘI LIVETEXT PE GSP.RO

Iordănescu anunță schimbări cu Spania: "Trebuie să ne comportăm altfel" » De ce a mutat antrenamentul în Gruia

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 martie 2016 16:59

Anghel Iordănescu a susținut azi conferința de presă înaintea meciului cu Spania de mâine, care va fi liveTEXT pe GSP.Ro. 

"Sperăm să ne comportăm altfel, să fim mai mobilizați. Avem nevoie să ne autodepășim în fața Spaniei. Meciurile contra unor asemenea adversari sunt mereu dificile.

Jucăm împotriva campioanei Europei, o echipă cu jucători de mare clasă. Au fotbaliști la Real Madrid, Barcelona sau alte cluburi mari din străinătate. 

Din ce știu, Spania va face multe modificări față de meciul cu Italia, pe care l-a controlat în mare parte, deși s-a terminat 1-1. Mi-e greu să vă dau echipa de mâine, dar vor fi câteva schimbări față de meciul cu Lituania. 

Spania are o arie de selecție foarte mare, a rulat 45 de jucători în ultimii 2 ani. Au multe vedete, dar sper ca și noi să ne ridicăm la un nivel înalt.

Mi-aș dori ca băieții să îndrăznească mai mult, să fie mai tupeiști. Trebuie să lăsăm o impresie bună. Jucăm pentru prima dată pe terenul Universității Cluj.", a zis Iordănescu la conferința de presă. 

...despre gazon: "Ne-am fi dorit să ne obișnuim cu gazonul, să facem antrenamentul acolo, dar e greu. Terenul nu poate rezista la două antrenamente, de aceea ne-am mutat noi în Gruia". 

...despre selecția la națională: "Lista pentru Euro rămâne deschisă. N-am renunțat la nimeni. Îi vom urmări în continuare. Evident că avem câteva criterii de selecție, la care ținem foarte mult. Meciul de mâine e un test important". 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
ortega
ortega  •  26 Martie 2016, 19:43

Evident că avem câteva criterii de selecție, la care ținem foarte mult... ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

martipan1
martipan1  •  26 Martie 2016, 19:19

*** , u Cluj nu are nici un teren ,aceasta este a comunitatii iar ei joaca mocca acolo pentru ca sunt milogi si in atatia ani de existenta nu au fost in stare sa-si faca un stadion!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

benaflek
benaflek  •  26 Martie 2016, 18:52

cu baietii nostrii ne am cam lamurit dar o echipa a spaniei nu aflarati jurnalisti destoinici? sa stimsi noi cine o sa ne umileasca

Vezi toate comentariile (11)
Comentează