FOTBAL  »  NATIONALA  »  SCANDAL

Iordănescu este criticat din toate părţile: "De ce să faci asta?" » Cum poate scăpa Steaua de suspendare

Articol de GSP - Publicat joi, 28 ianuarie 2016 10:18

Scandalul dintre Iordănescu și Steaua continuă, după ce șase jucători ai roș-albaștrilor nu au ajuns în cantonamentul selecționatei divizionare.

Basarab Panduru, fost jucător la Steaua, îl critică pe Iordănescu pentru modul în care a abordat problema și pentru că a vrut să facă o înțelegere cu formația roș-albastră.

"Altceva mă miră pe mine. De ce te mai duci să discuți cu Steaua dacă tu ai trimis telegramă de convocare? Tu ai trimis fax, jucătorii trebuie să vină la națională. Steaua poate să facă ce vrea! De ce te-ai dus tu, antrenorul naționalei, să discuți cu Steaua? Trimiți fax și jucătorii trebuie să vină. Nu te duci să discuți un aranjament de care să nu știe nimeni", a declarat Panduru la DolceSport.

Fostul jucător a vorbit și despre posibilitatea ca Steaua să fie sancționată, dar spune că va conta dacă Iordănescu pregătește naționala României sau o selecționată divizionară.

"Eu zic că regulamentul este foarte corect. La orice stagiu de pregătire, la orice meci al naționalei, jucătorul este obligat să meargă. Dacă nu merge, este sancționabil cu suspendare de la patru la opt jocuri.

Contează și sub ce titulatură ne-am dus în Turcia. Din punctul meu de vedere, asta este cel mai important. Dacă jucam cu Turkmenistan, eram echipă națională, iar dacă jucătorii Stelei nu erau la acest meci, intrau în paragraful din regulament", a adăugat Panduru.

"Este adevărat că aceasta este echipa divizionară. Dacă acest turneu se juca în Spania, unde erau stabilite două amicale, cu Egipt și Andorra, era echipa națională a României. Așa cei de la FIFA ne-au transmis că jucătorii nu își pot trece în CV meciurile pentru România, ci doar pentru echipa divizionară" Răzvan Burleanu

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (42)
cris4co
cris4co  •  28 Ianuarie 2016, 15:15

stelistii ar trebui sa inteleaga ca Iordanescu ca antrenor al echipei nationale de fotbal face echipa pentru turneul final european de anul asta.EL O FACE.Si o face cum vrea el,cu cine i se pare lui ca e mai bun,mai in forma,mai pregatit.Ca sa faca echipa trebuie sa-i vada pe toti pe care ai are in vedere...in jocuri de pregatire si in cantonamente.Poate el vrea sa nu mearga cu stranieri la Euro...poate vrea sa aiba in echipa jucatori SURPRIZA. E TREABA LUI.Steaua daca nu asculta ordinele lui,ori nu va mai avea deloc jucatori la Euro,ori echipa nationala va manca bataie si de la copii de mingi fara ca Iordanescu sa poata fi criticat sau sanctionat cumva.Iar la performanta nu va mai ganditi.Totul e simplu..si clar.Tineti partea stelei...va inbatati cu apa rece.

809341019103721
Vlase Ion  •  28 Ianuarie 2016, 15:01

Inditerent cum se numeste echipa, cand este vorba de saelectionata tari noastre toti trebuie sa ne aliniem ordinelor si regulamentelor existenete. F.C.S.B. oierului si a svabului su gresit grav, deaceea se impune sanctionarea drastica a acestei adunaturi de nemernici. Cum este posibil, chiar daca esti patron al achipei sa ei hotarari peste ce spune legea. Se poate observa ca decand a revenit pe pamantul tarii noastre a neamtului si a sotieio acestuia, au inceput certurile , iarasi nu avem liniste in campionat. Cei de la steaua vor da socotela pt. cele intamplate.

daweroirl
daweroirl  •  28 Ianuarie 2016, 14:24
Postat de mariuss72 pe 28 Ianuarie 2016, 13:09

Te inseli, eu imi doresc sa fie penalizata pentru atitudinea aroganta si incalcarea regulamentului...care trebuie aplicat pentru toate cluburile.

pana mai ieri aveam dubii ,credeam ca doar te faci ,azi am realizat ca esti *** cu acte in regula , care incalcare de regulamente ,pana si Burleanu ti-a explicat dar tu nimic ,o tii pe a ta ...ca sa intelegi ca esti prost trebuie ,totusi ,sa-ti mearga mintea!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează