FOTBAL  »  NATIONALA  »  ECHIPA NAȚIONALĂ

Iordănescu îl laudă pe Hagi: "Mă bazez şi pe ceea ce a făcut el la Viitorul"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 decembrie 2015 16:11

Anghel Iordănescu a explicat la TVR 1, în cadrul emisiunii "Repriza a treia", cum va arăta turneul de pregătire pe care echipa naţională îl are deja stabilit pentru luna ianuarie.

"Nu avem jucători bătuţi în cuie la echipa naţională, iar în această pauză de iarnă vom încerca să aducem cît mai mulţi jucători tineri la lot. Aşa am făcut mereu, aşa am făcut şi în primele mele mandate. Aşa au debutat la echipa naţională Raţ, Marica, Tamaş sau Daniel Niculae. Îmi doresc să am cei mai buni jucători la turneul final, iar eu mă bazez pe toţi cei care muncesc.

Mă bazez şi pe ceea ce a făcut Hagi la Viitorul şi pot să spun că acolo sînt jucători care emit pretenţii pentru echipa naţională. Din păcate, acum nu avem un jucător emblematic care să iasă în faţă şi să spunem că trage echipa după el aşa cum făcea Gică Hagi pe vremuri".

"E de vis ce a făcut Gică Hagi şi nu sînt deloc sentimental. Să faci o Academie aşa cum a făcut-o el e ceva incredibil. Viitorul mi-a lăsat o impresie foarte bună în acest sezon competiţional, joacă spectaculos şi care are 9 jucători români în primul 11!"
Anghel Iordănescu, antrenor echipa naţională

Cum va arăta turneul final pentru România mai ales că vom deschide Campionatul European? Anghel Iordănescu şi-a spus punctul de vedere:

"Este o mare onoare pentru fotbalul românesc să deschidem Campionatul European, mai ales că mulţi dintre jucători şi-au dorit să joace cu Franţa. Nu mă aşteptam să deschidem noi turneul de la Paris, dar ca tehnician nu-mi doream să fim în această situaţie! Meciurile de deschidere de la Campionatul European şi de la Campionatul Mondial sînt cele mai importante. Este un meci capital pentru calificare, un meci pe care nu ai dreptul să îl pierzi! O să fie foarte greu, mai ales după ce Franţa s-a distrat cu Germania în urmă cu scurt timp".

"Eu nu mi-am dorit în nici un moment să mă întorc acum la echipa naţională! Am făcut patru propuneri de nume Federaţiei după plecarea lui Piţurcă, dar eu nu eram pe lista aia! Nu-mi doream absolut deloc să revin la echipa naţională!"
Anghel Iordănescu, antrenor echipa naţională

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
dorel999
dorel999  •  31 Decembrie 2015, 14:31

S-o referi la combinațiile pe care le-a tot făcut Hagi?! Alea de care a zis și Strâmbu'.

ortega
ortega  •  30 Decembrie 2015, 19:08

Cabotinul lingător de poze cu popi și blatistul cu apucături de capră , când e vorba de stabulate ... Două mizerii ...

conasu_boeru
conasu_boeru  •  30 Decembrie 2015, 18:15

”nea Puiu”, te bazezi si pe meciurile blatuite cu fosta matale echipa, ex steaua ? Daca il ai in vedere pe Tanase , poate iti povesteste cum s-a ”rupt” el brusc inaintea meciurilor cu fcsb si cum a jucat ca si cum nimic nu s-a intamplat in urmatorul meci ???!!!! CE moralitate au antrenorul care i-a propus noncombatul si jucatorul mincinos ?!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează