FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Iordănescu jr. critică turneul naționalei, dar îi ia apărarea tatălui său: "Ce, eu sunt mai fraier?"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 februarie 2016 22:01

Edward Iordănescu, antrenorul Pandurilor, a vorbit despre turneul amical pe care reprezentativa divizionară a României l-a avut în luna ianuarie în Turcia.

"Nu vorbesc din punctul de vedere al fiului selecționerului, ci ca antrenor al Pandurilor, care a lăsat niște jucători să meargă la echipa națională. Nu-mi doresc să fie suspendat absolut nimeni, nici jucătorii Stelei, nici antrenorul. Nu-mi doresc așa ceva, pentru că ar afecta competiția și nu ar ieși nimic bun din treaba asta. Măcar să se evite ca în viitor să se mai ajungă aici, pentru că riscăm ca la anul să se întâmple același lucru.

Poate e cel mai bine să nu se mai facă, poate asta ar fi cea mai bună decizie. Sunt niște neclarități și sunt niște lucruri care trebuie clarificate. A existat o ședință a Comitetului Executiv, în care nimeni nu s-a opus acestui turneu. Când respectăm deciziile CEx și când nu le respectăm? Atunci să revizuim regulamentul, pentru că înseamnă că nu suntem pe aceeași undă cu UEFA", a spus Edward Iordănescu la Digisport.

Tehnicianul Pandurilor i-a luat și apărarea tatălui său, selecționerul Anghel Iordănescu, despre care spune că e prins la mijloc în scandalul dintre FRF și Steaua.

"Dacă Puiu Iordănescu, în momentul de față nu reclama ce s-a întâmplat și stăteau în Comitetul Executiv să se analizeze această situație, celelalte cluburi ce ar fi spus? Nu că era o înțelegere cu Steaua? El oricum și orice ar face e la mijloc în toată teaba asta. Și eu aș fi spus la fel.

Ce, sunt mai fraier că am dat jucătorii și că nu i-am avut la pregătire și mi-am asumat niște riscuri? Pe mine cine mă așteaptă? Conducerea mă plătește să-mi îndeplinesc obiectivul”, a încheiat Edi Iordănescu.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
854605894625108
Silviu Apostol  •  18 Februarie 2016, 12:35

Daca nu aveau un comportament de sclav , cluburile TREBUIAU sa procedeze precum Steaua !

431516447010175
Nuta Radu  •  18 Februarie 2016, 05:39

Domnue iordanescu,de ce sunteti parsivi si va vaicariti ca niste babe pe marginea santului ca ati dat jucatori la selectionata divizionara,pa nduri a dat 3 jucatori ca tanarul jucator care a venit dela petrolul [ropotan], acelas lucru sau vaicarit si patiorul de frunte dela astra [sumudica],nu mai vorbim destrambul dela dinamo toti ati apreciat ca acest turneu nu a fost util di contra a dereglat omogenizarea echipelor,dar ce ziceti daca steaua dadea 6 jucatori si toti titulari ai echipei atunci radeati si va convenea.In concluzie daca nu sunteti toti antrenori si sefi de cluburi sa vorbiti o limba si ptru o cauza a echipelor,atunci ori ce antrenor dela nationala face ce vrea cu cluburile mai ales cand nu este in calendarul uefa.va multumesc.

gerulozaurus
gerulozaurus  •  18 Februarie 2016, 00:00

Da!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează