FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2016

Iordănescu pregătește lista pentru EURO: "Vor fi surprize" » Câți jucători are în vizor și ce stranieri îl îngrjorează

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 aprilie 2016 17:47

Selecționerul Anghel Iordănescu a renunțat la o parte din jucătorii pe care îi urmărea în vederea stabilirii lotului pentru turneul de Franța și a vorbit despre stranierii a căror formă îl îngrijorează.

"Avem în atenție 45 de jucători din Liga 1 și 39 de stranieri, dar nu toți emit pretenții pentru Euro. Vor fi surprize! Nume cunoscute care au fost la ultimele amicale, cu Italia, cu Lituania și cu Spania nu vor prinde Euro. Lista Euro rămâne deschisă.

Lista s-a redus, în acest moment, de la 84 la 30 de jucători, iar lotul de 23 îl vom comunica la UEFA pe 31 mai", a declarat Iordănescu într-un interviu pentru Libertatea.

Selecționerul s-a arătat îngrijorat de faptul că Vald Chiricheș (Napoli) și Alexandru Mățel (Dinamo Zagreb) nu joacă suficient la echipele de club.

"Tătărușanu este în regulă, după minutele jucate la Fiorentina, după numărul de meciuri jucate, după formă. Dar sunt și jucători care mă îngrijorează. Mățel mă îngrijorează că e mai mult rezervă. La fel și Chiricheș. Din șase meciuri are doar două jucate. Îmi doresc ca Vlad să fie în formă, pentru că valoare a demonstrat că are. Dragoș Grigore, lăsând la o parte faptul că joacă în Qatar, este în regulă. Ne-a bucurat evoluția lui Bogdan Stancu, concretizată cu goluri".

România va evolua în meciul de deschidere de la EURO 2015, împotriva Franței, pe Stade de France, pe data de 10 iunie.

Playtech: Ce se va întâmpla cu Reghe și iubita lui, în viitorul apropiat. O femeie celebră a dezvăluit tot


Comentarii (1)
ionutstv
ionutstv  •  20 Aprilie 2016, 19:17

Stam la mana interesului national, antrenor care s-a lasat de meserie acu 10 ani cand Lucescu antreneaza si in carje si se umple de bani.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează