FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Iordănescu s-a făcut de râs la conferința de presă! A uitat unde joacă un fotbalist important de la națională :O

Articol de GSP - Publicat luni, 21 martie 2016 16:15

Anghel Iordănescu a comis-o la conferința de presă de azi, când a uitat numele unui titular de la echipa națională.

Selecționerul și-ar fi dorit ca meciul dintre Dinamo și Pandurii să se joace sâmbătă sau vineri, nu duminică, pentru ca un jucător care acum e la Steaua să fie mai odihnit.

"Poate că se putea ca meciul acesta, Dinamo - Pandurii, se putea juca vineri sau sâmbătă, așa poate jucători precum Mihai (n.r Pintilii, făcând semn spre stânga sa, unde era stelistul) , Săpunaru, Ropotan, Steliano Filip veneau mai odihniți", a zis Iordănescu la conferința de presă.

Mihai Pintilii a jucat în returul sezonului trecut ultima dată la Pandurii. În prima parte din acest sezon a fost în Israel, iar din iarnă a revenit la Steaua.

Playtech: BOMBĂ! Pensia alimentară uriașă pe care Reghecampf o plătea fiului său. Halucinant ce sumă dădea lunar


Comentarii (20)
sexilian
sexilian  •  22 Martie 2016, 08:40

Cascheta s-a ramolit SI VIOI LA MINTE NU A FOST NICIODATA,la pupat icoane, DA.

1677477732524448
Sorin Marchidanu  •  21 Martie 2016, 23:12

Cei care ,,comenteaza ''sunt crescuti ca ciupercile dupa ploaie ,astia sunt dupa ,,revolutie'' aparuti si vorbesc de fotbal si de domnul Iordanescu in nestiinta de cauza...IORDANESCU a fost capitanul ,,Nationalei '' si al Stelei.....pe cand ei nu stiau sa vorbeasca....etc.....

ortega
ortega  •  21 Martie 2016, 20:55

Săracul ... chiar ți se face milă de un bătrânel care nu știe pe ce lume trăiește ... Gheorghe , Ayatollahul animalelor blânde , sacrificate de Paște , are dreptate ... vor fi 7-8 behy la Euro , că încetul la minte Ghiolbănescu asta știe , să vopsească woolmark pentru un eventual export . Circul făcut azi-iarnă cu turneul ăla , oricum *** și inutil , e doar de fațadă ... Ce naște *** , crazy chicken se numește , și *** ... Pupă icoane , cabotinule , *** , Gheorghe ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează