FOTBAL  »  NATIONALA  »  SERBIA - ROMÂNIA, AZI, 21:30, TVR 1 ŞI LIVE TEXT PE GSP.RO

Iordănescu: "Serbia este peste noi, iar jocul României nu m-a convins"

Anghel Iordanescu, Iordanescu, Romania
Anghel Iordanescu, Iordanescu, Romania

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 octombrie 2009 00:00

Anghel Iordănescu, fostul selecţioner al României, vede Serbia favorită în meciul de diseară şi recunoaşte că jocul echipei lui Răzvan Lucescu nu l-a convins foarte mult pînă acum.

"Serbia este peste noi, dar cred că avem nevoie de un rezultat pozitiv pentru a rămîne în a doua urnă valorică. Nu trebuie să ne îngreunăm preliminariile viitoare.
Personal, nu am fost convins de jocul naţionalei decît pe alocuri. Răzvan trebuie să analizeze şi jocul pentru că pînă acum au fost doar momente în care jocul a fost bun", a spus Anghel Iordănescu la GSP TV.

Playtech: Veste BOMBĂ pentru Ianis Hagi! Scoțienii au făcut anunțul ȘOC: s-au dat de gol


Comentarii (9)
 •  11 Octombrie 2009, 00:08

Asa cum am afirmat,generatia asta nu poate mai mult.Din pacate pt fotbalul romanesc va ma trece multa vreme pina vor forma o nationala competitiva,asta in conditiile in care se va incepe de jos cu juniorii,cluburile,etc,altfel nu mai pupam noi world cup ori campionatul european.Haideti sa fim realisti ca timpul trece si nu ne alegem cu nimic.Daca cei care tin de scaune in FRF nu vor altceva decit tinutul de scaune,tara asta nu se va alege cu nimic inafara de iluzii.

 •  10 Octombrie 2009, 18:59

nea puiule, gandesti asa cum fugeai pe teren, adica stramb. habar nu ai de limba romana, doar de pupat icoane sfintite, desi, daca erai credincios, ai fi aflat ca nu-i bine sa-ti faci chip cioplit, dar-mi-te sa-l umpli de scuipati. tu si "nea imi" va bagati in seama doar-doar nu va uita lumea. sunteti mari experti si priceputi la toate. ati luap cupa campionilor, dar din cate meciuri? ati castigat campionate, dar cu ce aranjamente? treci dintr-un partid in altul, dar dumnezeu est

 •  10 Octombrie 2009, 18:46

IAR S-A TREZIT NESIMTZITUL ASTA VORBIND !!! MI SE FACE GREATZA CAND IL AUD PE IORDANESCU DEOARECE UN OM INFECT NU ARE CUM SA SCOATA PE GURA ALTCEVA DECAT ANOMALII SI RAUTATZI !!! ASTUIA II ESTE CIUDA PE RAZVAN DEOARECE SUCCESUL ALTCUIVA II STA IN GAT. eL ARE CE ARE CU MIRCEA LUCESCU (POATE PT CA A AVUR REZULTATE PE LA TOATE ECHIPELE PE UNDE A FOST - CHIAR FARA HAGI) - SPRE DEOSEBIRE DE IORDANESCU. OMUL ESTE INFFECT - CE MAI !!! SI IN POLITICA A FOST LA FEL DE INFFECT !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează