FOTBAL  »  NATIONALA  »  IRLANDA DE NORD U21 - ROMÂNIA U21 0-0

IRLANDA DE NORD U21 - ROMÂNIA U21 0-0 // Concluziile lui Mirel Rădoi după remiza din Irlanda de Nord: „Suntem în grafic! Ne-am temut pentru că Liga 1 nu oferă așa ceva”

Articol de GSP - Publicat marti, 19 noiembrie 2019 21:43

Mirel Rădoi (38 de ani), selecționerul României U21, a vorbit după rezultatul de egalitate înregistrat în compania Irlandei de Nord U21, scor 0-0.

„Nu cred că a fost un meci foarte reușit din partea noastră. Oarecum ne așteptam la această agresivitate. De la început până la sfârșit ne-am temut de libertatea pe care ar putea să le-o ofere arbitrajul. Au fost agresivi mereu. 

Am jucat în 10 oameni pe finalul partidei și am reușit să câștigăm un punct. Terenul nu a fost în cele mai bune condiții. Ei sunt o echipă agresivă și ai probleme dacă intri în jocul lor”, a declarat Rădoi la Pro X.

„În mare parte sunt mulțumit de atitudinea băieților. Deocamdată Liga 1 nu oferă o astfel de agresivitate pentru jucători ca să fie obișnuiți cu acest gen de joc.

Suntem pe locul 2 și suntem în grafic. Cu siguranță că mi-aș fi dorit o victorie, dar, per total, a fost un an bun”
Mirel Rădoi, selecționer România U21

VEZI ȘI:

IRLANDA DE NORD U21 - ROMÂNIA U21 0-0 // Calculele se complică! România U21 se împiedică în Irlanda de Nord și pierde contactul cu liderul grupei

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
cornelconasu
cornelconasu  •  20 Noiembrie 2019, 10:29

Brambureala aia s-a numit joc ? Aseară tactica a fost : ”Pasă lungă pe Mihăilă, trebuie să iasă ceva” !!! Nu au avut posesie decât pe linia de fund, Oaidă și Man se cred deja mari vedete, țugurlanul de Morțan se crede dispecer dar nu scoate capul din pământ și pierde mingea, Petre a avut 2-3 oportunități mari dar a tratat cu dezinteres și au intrat în jocul lor cu pase lungi fără construcție, fără soluții tactice !

780708698710213
Razvan Claudiu  •  20 Noiembrie 2019, 09:58
Postat de piet pe 19 Noiembrie 2019, 22:37

in care grafic ? de trafic ? ca la calificare esti pa .!pa robin fly ,fly

Cumetre, inainte sa comentezi, poate iti conectezi si creierul. Suntem pe loc de calificare, deci suntem in grafic. Noi nu am jucat inca cu Malta, danezi da. In plus avem ultimul meci cu danezi acasa. Daca nu stiai, se califica primele clasate din grupe, cel mai bun loc 2 si restul de echipe de pe locul 2 din grupe joaca baraj intre ele pentru locurile ramase. In momentul de fata suntem cel mai bun loc 2.

piet
piet  •  19 Noiembrie 2019, 22:37

in care grafic ? de trafic ? ca la calificare esti pa .!pa robin fly ,fly

Vezi toate comentariile (4)
Comentează