FOTBAL  »  NATIONALA  »  IRLANDA DE NORD U21 - ROMÂNIA U21 0-0

IRLANDA DE NORD U21 - ROMÂNIA U21 0-0 // Mirel Rădoi la naționala mare? Răspuns enigmatic oferit de selecționerul naționalei U21

Articol de GSP - Publicat marti, 19 noiembrie 2019 22:02

Mirel Rădoi (38 de ani), selecționerul României U21, a vorbit la finalul remizei cu reprezentativa similară a Irlandei de Nord (0-0) despre posibilitatea de a prelua naționala mare.

Rădoi nu a oferit un răspuns categoric, însă este de menționat faptul că nu a refuzat categoric ideea de a prelua prima reprezentativă, așa cum a declarat anterior în mai multe rânduri.

Nu cred că e momentul să discutăm acum, după ce de-abia am terminat 0-0 această partidă. Sunt multe lucruri care trebuie lămurite”, a fost replica enigmatică a lui Mirel Rădoi, la Pro X.

De asemenea, Rădoi l-a apărat pe Cosmin Contra, despre care a spus că s-a grăbit în momentul în care și-a anunțat demisia (DETALII AICI).

„Am întâlnit una dintre cele mai bune echipe din lume (n.r. Spania). Evident că a fost greu. Din punctul meu de vedere, Cosmin cred că s-a grabit. Trebuia să rămână. Dacă s-a ajuns la acest baraj, este și meritul lui Contra”
Mirel Rădoi, selecționer România U21

VEZI ȘI:

IRLANDA DE NORD U21 - ROMÂNIA U21 0-0 // Calculele se complică! România U21 se împiedică în Irlanda de Nord și pierde contactul cu liderul grupei

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
cneius
cneius  •  20 Noiembrie 2019, 08:33

Raspuns "enigmatic" ziarist incognito ???

piet
piet  •  20 Noiembrie 2019, 08:32

bai sunteti cu capul ? ASTA A GASIT O ECHIPA FACUTA !

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  20 Noiembrie 2019, 06:37

Radoi a avut niste rezultate remarcabile la Nationala de tineret si bunul simt ne obliga sa il lasam acolo unde este si unde face, intradevar, o treaba foarte buna. Lasati-l sa creasca, sa se slefuiasca in meseria de selectioner, sa capete experienta si un stil al sau de exprimare si abia mai apoi sa vorbim despre promovare. Altfel iar vom arde etapele si iar ne vom praji.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează