FOTBAL  »  NATIONALA  »  NAŢIONALA U21

Isăilă, noi detalii despre scandalul provocat de dinamoviști: "A fost un incident și mai devreme, în autocar. Decizia am luat-o eu, pe loc"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 aprilie 2017 12:25

Daniel Isăilă, selecționerul naționalei de tineret, a vorbit din nou despre scandalul iscat de Nedelcearu, Dudea, Olteanu și Patrick Petre.

Antrenorul a dat mai multe detalii despre motivul pentru care i-a exclus din lot pe cei 4 dinamoviști care au băut în avionul care ducea naționala de tineret în cantonamentul din Spania.

"Au sprijinul meu și am discutat deja cu ei. Am văzut chiar a doua zi dimineața regretul pe fețele lor. Decizia am luat-o atunci, imediat, fără să mai stau să mă consult cu nimeni. A fost un incident și mai devreme, în autocar. Dar nu vreau să spun mai multe.

Trei dintre ei chiar urmau să fie titulari în primul meci. În plus, doream ca Nedelcearu să fie unul dintre căpitani. Acum depinde de ei. Important este ca de acum înainte să se antreneze și să joace foarte bine", a spus Isăilă la TV Digi Sport.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (3)
vasy86le
vasy86le  •  13 Aprilie 2017, 08:46

O mai lungiti mult? ce dracu mai vreti de la ei? sa se sinucida ca au baut? mai bine v-ati uita la odraslele voastre, ca nu cred ca ei nu beau niciodata si sunt sfinti.

bamse1901
bamse1901  •  12 Aprilie 2017, 14:33

Bai isaila dar tu unde erai?

steaua1986forever
steaua1986forever  •  12 Aprilie 2017, 13:15

Ne plictisiti cu fazele astea. Sunt vechi, de 2 bani si nu au absolut nicio relevanta pentru fotbal. Sa dati si un interviu cu administratorul blocului cu usa sparta de Tamas daca tot vorbim de trecut.....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează