FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISRAEL - ROMÂNIA

Israelienii au stabilit prețuri speciale la biletele pentru meciul cu România! Nume surpriză ales ca selecționer interimar

Articol de - Publicat joi, 08 martie 2018 14:53

România se întâlnește cu Israel într-o partidă amicală care se va disputa pe Stadionul Netanya, sâmătă, 24 martie, de la ora 20:30.

Federația Israeliană de Fotbal a anunțat prețurile biletelor pentru acest meci. Un tichet va conta doar 50 ILS, adică aproximativ 55-56 de lei românești. Prețul a fost stabilit atât de jos tocmai pentru ca fanii să vină și să umple stadionul.

Naționala Israelului se reunește miercuri, 21 martie, când are programat și primul antrenament. Cum selecționerului Elisha Levy i-a expirat contractul, iar isralenii vor numi un antrenor abia în aprilie, postul de antrenor al naționalei va fi ocupat de un interimar.

Ales a fost Alon Hazan (50 de ani), fost mare mijlocaș israelian. A adunat 72 de meciuri și 4 goluri în națională. A jucat sute de meciuri pentru Hapoel Petah Tikva, Maccabi Haifa sau Ashdod.

Alon Hazan este în prezent selecționerul naționalei U19: "Sunt onorat că voi pregăti naționala Israelului pentru meciul cu România. Sunt fericit că am fost ales, sper ca spectatorii să vină în număr mare și să aibă parte de un meci interesant și spectaculos".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
maxp
maxp  •  09 Martie 2018, 01:51

Da' cam cat mama naibii ar fi trebuit sa coste un bilet la un meci Israel-Romania?! Adica mie nu mi se pare deloc ieftin, ca sa fiu sincer, e un pret absolut normal pt o astfel de partida.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează