FOTBAL  »  NATIONALA  »  ECHIPA NAȚIONALĂ

La 37 de ani, Mutu mai poate! ”În nebunia lui, Adi își dorește sa fie la Euro!”

Articol de GSP - Publicat joi, 31 decembrie 2015 19:20

Adrian Mutu, 37 de ani peste cîteva zile, nu a renunțat la visul de a mai prinde un turneu final. A fost singurul marcator al României la ultimul European, cel din 2008, unde a înscris golul nostru cu Italia în meciul terminat 1-1, iar acum ”Briliantul” este determinat să prindă lotul României pentru Euro 2016.

Într-un interviu la Digi, Nicolae Dică a rcunoscut că a vorbit cu Mutu și că acesta i-a transmis că își va găsi echipă și că va forța prezența în Franța:

”Adi, în nebunia lui, îşi doreşte să fie la Euro, am vorbit cu el, mi-a spus că îşi va găsi echipă. Şi înainte, cînd a plecat în India, a zis că o să se ducă acolo să dea cîteva goluri după care o să se întoarcă în Europa, o să îşi găsească echipă şi va ajunge la Euro”.

De asemenea, fostul secund al Stelei din mandatul lui Rădoi spune că o mutare în Liga 1 i-ar prii lui Mutu, care ar avea astfel șansa să revină în vederile selecționerului Anghel Iordănescu:

”Îl văd în Liga 1, pentru că el s-a mai întors o dată la Petrolul şi e posibil să mai joace în Liga 1, pentru că îşi doreşte să fie la Euro şi dacă va merge în Liga 1 la o echipă care este în play-off şi va avea evoluţii bune, probabil va fi şi convocat”.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
mal.
mal.  •  01 Ianuarie 2016, 21:06

Caraghioșilor! Ziar de umor...

555765317912259
Alexandru Cristea  •  01 Ianuarie 2016, 17:47

Tu doresti AD. MUTU sa ajungi la EURO , dar cum spunea M.REDNIC , cat timp sunt doar antrenori fosti stelisti la nationala, nea PUIU nu-ti va da nici o sansa ---zero!---bine ca duce fosti stelisti cam de aceeasi varste 36-37 ani, ---Sanmartean, ---ori o lovitura libera ar fi mai bine executata de un AD . MUTU decat oricare altul, s-a vazut in preliminarii!!!-----asa ca sperati de pomana !!!!

ortega
ortega  •  01 Ianuarie 2016, 14:29

La câtă minte are Dică ăsta , era cel mai potrivit la fcsp ... Cred că e singurul de pe planetă cu IQ negativ ...

Vezi toate comentariile (32)
Comentează