FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

EXCLUSIV Boloni, prima reacție! » GSP s-a deplasat la Târgu Mureș și a discutat față în față cu Loți: „Pot spune ceva acum și peste 20 de metri să «explodeze» totul”

Ladislau Boloni, în Târgu Mureș // foto: GSP +6   FOTO
Ladislau Boloni, în Târgu Mureș // foto: GSP

Articol de - Publicat joi, 13 ianuarie 2022 15:50 / Actualizat joi, 13 ianuarie 2022 16:43

Ladislau Boloni (68 de ani) a discutat cu Gazeta despre negocierile cu FRF pentru preluarea postului de selecționer. Experimentatul antrenor a lăsat de înțeles, într-o discuție cu reporterul GSP deplasat la Târgu Mureș, că tratativele încă sunt de actualitate, că nu a oferit un răspuns concret și că în următoarele zile va lămuri situația. 

După câteva runde de negocieri cu oficialii FRF, Ladislau Boloni s-a retras la Târgu Mureș, unde a participat astăzi la înmormântarea lui Janos Czako, fostul fundaș stânga al marii echipe ASA Târgu Mureș din anii '70-'80.

Antrenorul curtat de FRF s-a declarat profund afectat de pierderea fostului săi coleg și antrenor: „Simt o mare durere în suflet. Janos mi-a fost coechipier și antrenor, un adevărat domn”.

Izbucnirea lui Dorinel Munteanu: „Cam deplasat din partea lui Boloni. O idioțenie!”
CRITICI
Izbucnirea lui Dorinel Munteanu: „Cam deplasat din partea lui Boloni. O idioțenie!”

Ladislau Boloni, despre negocierile cu FRF: „În 4-5 zile voi explica totul” 

După slujbă, Boloni a vorbit cu reporterul GSP deplasat la Târgu Mureș despre tratativele cu FRF. 

„Nu pot spune nimic în acest moment despre discuțiile cu FRF. Nici că sunt deschise, nici închise. Pot spune ceva acum, dar peste 20 de metri să sune telefonul și să «explodeze» totul. Să lăsăm lucrurile să decurgă normal. Știu că presa vrea un răspuns repede, dar am și eu viața mea”, a transmis experimentatul antrenor.

Întrebat dacă ignoră apelurile federalilor de câteva zile, Boloni a declarat că „e adevărat, n-am răspuns la telefon. Vrei să-ți arăt câte apeluri am?”

Când am venit am stabilit un termen, vom vedea ce va fi. Cu siguranță în 4-5 zile voi explica totul. 

- Ladislau Boloni

+2 FOTO

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a transmis că vrea ca prima reprezentativă să aibă selecționer până la restartul Ligii 1, programat pe 21 ianuarie.

Mai multe știri despre echipa națională: 

Adrian Mutu îşi pregătește terenul pentru națională. Pe cine vrea consilier: „A vrut să ne întâlnim. Îl ajut cu plăcere”

MM Stoica, după vestea anunțată de GSP: „Îmi vine să arunc lavaliera și să plec din emisiune!”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (26)
ccristian0
ccristian0  •  14 Ianuarie 2022, 08:44

Acest individ nu merita sub nici o forma sa preia nationala Romaniei! Am cam uitot cu totii cum ne-a lasat cu ochii-n soare cand a mai fost in acel post? Se vede si acum lipsa lui de caracter, pozeaza tot timpul intr-un individ galant si bine educat, dar daca cautati in arhive, pe la toate echipele pe unde a fost a avut grave "scapari", in care si-a arata adevarata fata. Intotdeauna a dat vina pe oricine, mai putin pe vadita lui infatuare si lipsa de respect fata de ceilalti, intotdeauna s-a crezut cu cateva clase deasupra celorlalti, desi rezultatele sale in activitatea de antrenor nu sunt cele mai spectaculoase, per ansamblu chiar mediocre, cu mici exceptii, exceptii datorate in primul rand unor loturi extraordinare cu care orice antrenor din liga 1 ar fi facut aceleasi performante! In concluzie ... un tip lipsit de carcter si infatuat peste masura!

sibelius
sibelius  •  13 Ianuarie 2022, 21:53
Postat de coco1987 pe 13 Ianuarie 2022, 21:22

Chiar a zis Boloni "pot spune ceva acum si peste 20 de metri sa explodeze totul" sau copiati unii de la altii stirile pe toatecsiteurile fara sa verificati? Nu cred ca Boloni, cu toate carentele sale de limba romana, poate sa confunde metrul cu minutul.

Poate nu e nicio confuzie. Boloni era pe drum, iar 20 de metri= dupa ce face 20 de metri

sibelius
sibelius  •  13 Ianuarie 2022, 21:48
Postat de wertusi pe 13 Ianuarie 2022, 21:12

Nationala nu este o echipa de club unde sa incerci e clar ca puternicul clan Becali face presiuni. Multi jucatori de la FCSB nu au ce cauta la Nationala sunt altii din campionatul nostru mult mai buni.E clar ca tinerii de la CFR Cluj , 4 la numar sunt peste tot ce exista la FCSB , Portarul Hindrich , aripa Petrila , Fundasul Stefan , atacant Costache. Si sunt si altii din campionat.Faptul ca CFR Cluj castiga campionate la rand spune multe despre nivelul campionatului. Sunt jucatori nascuti in afara din parinti romani care vor sa evolueze pentru Romania . Pascanu este o solutie buna , Dragusin la fel acestia au evoluat la tineret pot fi solutii pentru nationala mare ,nu cred ca se mai vrea un caz Radu Stefan

Vezi ca aia 4 sunt rezerve la CFR, iar "tanarul" Stefan are deja 25 de ani. Costache era titular la Dinamo cand a ajuns la Clouj, acum are sanse mari sa devina noul Paun.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează