FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANDORRA - ROMÂNIA 0-4

Lazăr vede România la baraj: "Turcii fac egal, noi terminăm cu victorie!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 octombrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 12 octombrie 2013 00:09

VIDEO şi FOTO Andorra - România 0-4 » Tricolorii au înscris de patru ori, dar s-au întrecut şi în ratări! Urmează Estonia

Mijlocaşul lui PAOK, Costin Lazăr, a înscris din nou în poarta Andorrei, ca şi în tur, şi e optimist în ceea ce priveşte şansele de calificare la Mondial.

"Am mai şi ratat, dar am dat 4 goluri aşa e fotbalul. Olanda  bătut 3-0 aici. Ne bucură că ne-au susţinut atîţia români.

Cu Estonia cred că va fi stadionul plin, vrem să terminăm cu o victorie.

Turcia - Olanda cred că va fi egal", a declarat Lazăr la finalul meciului cu Andorra, 4-0.

CALCULELE României pentru Mondial: 5-0 cu Estonia + victorie minimă Turcia = 100 % baraj!

VIDEO » Meciurile din grupa noastră: Olanda s-a distrat cu Ungaria, 8-1, Turcia a învins cu 2-0 în Estonia

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
rautateromaneasca
rautateromaneasca  •  12 Octombrie 2013, 15:49

Nu face egal Turcia cu Olanda, nici la ea acasa... i-a bataie la sigur, nici cu 0-1 diferenta nu pleaca Olanda din Turcia, ci cu mult mai mult, pe putin 0-3... deci adica Turcia-Olanda 0-3!

turbozero
turbozero  •  12 Octombrie 2013, 15:27
Postat de zurzu_zurzu pe 12 Octombrie 2013, 07:20

Cred ca actuala generatie cu un antrenor modern in gandire si o filosofie de joc bazata pe atac,presiune constanta la mijlocul terenului si jucatori asezati bine in teren,cu un joc foarte vertical, poate fi o echipa medie cel putin.Spun asta pentru ca se vede ca in ultimul timp am avut numai antrenori care au jucat f defensiv.Nu inteleg de ce tot punem baza pe posesie,pt ca nu mai avem jucatori care sa faca asta si atunci ar trebui sa jucam simplu,din una sau maxim doua atingeri si foarte vertical.Pierdem ani lumina jucand de a latul terenului si echipele adverse au timp sa se repliaze Din cauza asta nu inscriem.Nu mai avem jucatori care sa joace tactic ca fosta generatie.

echipa medie suntem si acum... astia din liga lui mitica in special trag nationala in jos are si Piti vina lui ai nostri paseaza foarte lent si previzibil nu au trasee si automatisme in ofensiva oricum Olanda va zdrobi Turcia

kilimanjaro
kilimanjaro  •  12 Octombrie 2013, 07:46

România nu va bate niciodată Estoni al 5 goluri diferenț. Chiar dacă Olanda va bate Turcia, amatorii din naționala României vor sta acasă, cu e și nomal la nivelul lor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează