FOTBAL  »  NATIONALA  »  REVINE CRISTI CHIVU?

Lobonţ îl cheamă pe Chivu înapoi: "Vreau să ne întîlnim din nou la naţională"

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 decembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 09 decembrie 2012 14:42

Bogdan Lobonţ, portarul celor de la AS Roma, a vorbit despre o posibilă revenire a lui Cristi Chivu la echipa naţională.

"Mi-aş dori pentru Cristi să revină la naţională, dar este un subiect care îl priveşte doar pe el. Doar el poate să decidă dacă vine sau nu. Nu mă bag în subiectul acesta, evit să-l discut cu el.

Din retur îmi doresc pentru el să-şi revină şi să ne întîlnim la naţională sau într-un Roma - Inter. El trece printr-un moment mai dificil cu accidentarea pe care o are. Sper să-şi revină cît mai repede şi să joace din nou", a spus Bogdan Lobonţ la DolceSport.

4 luni şi o săptămînă au trecut de la ultima partidă jucată de Cristi Chivu, 3-0 cu Hajduk Split în Europa League

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
fane_dulap
fane_dulap  •  10 Decembrie 2012, 10:26

chiar nu mai avem cu cine juca la echipa nationala?chivu freaca duda si tusa de vreo 2 ani si piti il vrea la nationala.avem domne jucatori,dar nea piti e prea orgolios sa ii cheme la lot.

iulybalog
iulybalog  •  09 Decembrie 2012, 23:00

A inceput "imbatrinirea" nationalei? Pai nu trebuia sa fie invers?

steaua1986forever
steaua1986forever  •  09 Decembrie 2012, 19:33

Va mai aduceti aminte de Filipescu? Ala saracul avea chelie totala, burta mai mare decat a manelistilor si pe la 36 de ani inca il mai chemau pe la nationala. Acelasi Piturca. Asta ar mai trebui sa mai il cheme si pe Slobont asta care a jucat ultima data fotbal cand era pe la Ajax, in rest, a fost mereu al treilea portar. E si normal la ce fizic are, 1,50, desirat, "pisica slobont" a fost unul dintre cei mai slabi portari din istoria nationalei, a fost o mare teapa marca "Becali+Copos" ca a fost vandut "afara", pentru ca el a ramas acelasi portar submediocru.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează