FOTBAL  »  NATIONALA  »  EXPLICAŢIA LUI IL LUCE

Lucescu: "Marica e preocupat excesiv de fete, maşini şi lumea mondenă"

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 martie 2010 00:00

Mircea Lucescu l-a avut jucător pe Ciprian Marica la Şahtior Doneţk timp de trei sezoane, în perioada 2004-2007. În 73 de partide de campionat, atacantul a marcat doar 16 goluri.

La Stuttgart, în Bundesliga, tot în aproape trei campionate, a înscris numai de 9 ori. Il luce explică de unde vine lipsa prelungită de eficacitate a jucătorului.

"Problema lui Marica e că n-a fost exigent cu sine şi e afectat pe teren de ceea ce i se întîmplă în afara lui. Preocuparea lui excesivă pentru monden, maşini, fete se traduce pe gazon în superficialitate.

Are forţă, dar se relaxează prematur, renunţă la presing, e atent cu evoluţia lui doar cînd primeşte sau are mingea. Rămîne ascuns în marcaj, e greu de găsit", spune Mircea Lucescu.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
free_banat
free_banat  •  06 Martie 2010, 21:41

asa e ! are dreptate mircea lucescu! un jucator cu un potential imens dar 0 CA SI CARACTER! de aia nici nu a reusit si nici n-o sa reuseasca indiferent de echipa! esti

marryuss
marryuss  •  06 Martie 2010, 20:10

:)) Dar de ce va mira acest lucru?!!! Nu este "format" la Dinamo?!! :))

jardia
jardia  •  06 Martie 2010, 16:48
Postat de pe 06 Martie 2010, 13:54

CE TOT II SCOATETI IN FATA PE TOTI BECALI?NU OBSERVATI CA VORBESC PENTRU INTERESUL LOR?CE HAGI NU A MAI FOST LA NATIONALA SI CE A FACUT?

hagi a avut ghinion . in meciul de baraj sa ratat in situati de singur cu portarul de 3 sau 4 ori . nu hagi trebuie sai invete sa inscrie . iar cum a jucat nationala cu hagi antrenor nu a prea jucat niciodata . ataca tot timpul . dar cu razvan nici sa ne aparam nu mai stim , dar renunta la cel mai bun jucator mutu si se plinge ca nu are arie de selectie . asta e doar sandu a fost cu mircea la base ca sal decoreze .

Vezi toate comentariile (13)
Comentează