FOTBAL  »  NATIONALA  »  MACEDONIA - ROMÂNIA 1-0

Lucescu: "Nu ne iese absolut nimic, dar am greşit şi eu acuzînd arbitrajul"

razvan lucescu
razvan lucescu

Articol de GSP - Publicat joi, 03 iunie 2010 00:00

Selecţionerul Răzvan Lucescu a oferit o explicaţie după cel de-al treilea eşec  consecutiv al naţionalei în 2010, 0-1 cu Macedonia şi a admis că a greşit dînd vina pe arbitri.

"Sunt foarte dezamăgit de rezultat, orice încercăm nu ne iese. Trebuie să trecem peste ruşinea acestei înfrângeri", a sunat mesajul lui Lucescu.

Apoi a continuat: "Nu-mi mai pasă de atacuri, m-am obişnuit. Am fost atacat că am acuzat arbitrajul şi aici recunosc că am greşit".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
 •  03 Iunie 2010, 14:31

Am senzatia, dupa meciul de aseara, ca jucatorii nu pot (si e grav) ori nu vor (nu-i chiar grav - sa zica si sa lase pe altii). Impresarii "minune" din Pipera ar trebui deportati in Siberia, poate ne mai slabesc cu fitele lor de "consilieri" si "manageri" in fotbal. Nu le convine deloc Lucescu, si vor reusi, il vor indeparta repede. Si atunci va si mai grav, fotbalul romanesc revine iar pe mana samsarilor.

 •  03 Iunie 2010, 13:15

Pentru linistea din jurul nationalei de fotbal a Romaniei propun ca niciun site sau ziar de sport sa nu le mai aloce niciun rand. Astfel vor avea liniste, nu vor mai fi stresati de jurnalisti si nimeni nu le va cere socoteala pentru faptul ca reprezinta cu RUSINE o tara, tara pentru care acesti nesimtiti nu au pic de RESPECT!!! Sper ca selectionata statului Honduras sa castige meciul pe care-l vor sustine impotriva acestor jucatori infatuati. p.s. Mai, cristi, tu esti in silentio stampa de mult!

 •  03 Iunie 2010, 12:33

Cel mai slab antrenor al nationalei din ultimele trei decenii.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează