FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U23 - ITALIA U23 0-0

Lucescu: "Nu ştiu dacă Stancu va avea ocazia să fie la lot cu o asemenea atitudine" ;)

Articol de - Publicat miercuri, 10 martie 2010 00:00

Selecţionerul României, Răzvan Lucescu, a comentat declaraţia lui Gigi Becali, care a spus ieri că Bogdan Stancu nu a fost la lotul U23 pentru că e un jucător destul de cunoscut pentru a mai participa la astfel de acţiuni.

"Nu ştiu ce s-a întîmplat cu Bogdan Stancu, eu am discutat cu Argăseală şi mi-a spus că are o contractură uşoară după ultima partidă a Stelei de la Urziceni. Am stabilit că e mai bine să rămînă alături de colegi săi pentru a urma un program de recuperare şi să nu vină la lot pentru această partidă.

Pe viitor cei de la Steaua şi-l vor dori pe Stancu la naţională, dar nu ştiu dacă avînd o astfel de atitudine va mai avea această ocazie. Totuşi, eu îl cred pe Valeriu Argăseală", a spus Lucescu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
 •  10 Martie 2010, 21:49

Pana la urma ce rost are si saracia asta de selectionata U23? Italienii folosesc tineretul din serie C si noi convocam din liga 1. Vineri sunt programate 3 meciuri de liga 1, mult mai importante decat susaneaua cu "C-istii" italiei. Daca razv vrea sa vada niste jucatori n-are decat sa-i urmareasca in campionat.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  10 Martie 2010, 17:28

A facut iar misto de toata lumea ciobanul....Sa nu confundam un jucator bun (Stancu) cu oierul europarlamentar. E o diferenta foarte mare. Oricum am inteles ca din vara vine Hagi...asa ca....Razvane..te rog frumos, nu il mai chema pana atunci.

s.sorin
s.sorin  •  10 Martie 2010, 16:51

e rusinoasa situatia.ceea ce a facut jiji e f urat.pai nu putea sa dea un telefon lui razvan sa ii zica sa il lase pe stancu ca are meci vineri si are nevoie de el?nu stiu cat e vina lui stancu dar pt ceea ce a facut jiji nu exista cuvinte.pai asa nu ar trebui lasat nici un jucator la nationala ca doar e platit de club si de ce sa riste vreo accidentare pt nationala.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează