FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

Lupescu în 3 zile cât Burleanu în 4 ani » Lupta pentru șefia FRF se dă și online! Iar noul candidat a venit tare din urmă

Articol de GSP - Publicat luni, 19 februarie 2018 17:23

Lupta pentru șefia FRF se dă și în mediul online, așa cum s-a întâmplat și la alegerile prezidențiale. Ionuț Lupescu și Răzvan Burleanu au devenit activi și pe rețelele de socializare.

Deși primul nu era un împătimit al Facebookului, și-a deschis recent pagină și a adunat deja peste 4300 de like-uri. Cei care-l urmăresc îi apreciază activitatea, având sute de like-uri și zeci de distribuiri la postări, deși pagina e deschisă de 3 zile.

Tot 4300 de like-uri are și Răzvan Burleanu la pagină, în cei 4 ani de când o are deschisă, neavând însă un succes prea mare pe Facebook.

Postările sale adună doar câteva zeci de like-uri și ceva mai puține distribuiri. Cei doi își țin fanii la curent cu tot ceea ce fac și probabil vor posta tot mai des până la alegerile din 18 aprilie.

ionut lupescu

razvan burleanu

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
castaway
castaway  •  19 Februarie 2018, 20:13

Daca castiga Lupescu si-l ia pe Raducioiu secretar , avem echipa de internationali ! Vai si-amar de ea federatie . Va ajunge sa fie condusa din culise, de smenarii din fotbalul romanesc.

983732924972315
Soos Vilmos  •  19 Februarie 2018, 17:51

Multa nesimtire trebuie sa domneasca in redactie pentru a bombarda site-ul cu pseudostiri nesemnate.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close