FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - FEROE, MIERCURI, ORA 21:00, ANTENA 1

Lupescu: "Mutu mi-a zis că e supărat, dar ăsta nu e un motiv să pleci fără să spui la revedere" :X

Articol de GSP - Publicat luni, 12 octombrie 2009 00:00

Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, nu este de acord cu modul în care Adrian Mutu a părăsit cantonamentul naţionalei şi spune că atacantul Fiorentinei va fi în continuare convocat dacă forma lui sportivă va fi cea potrivită.

„Vîrsta nu e un impediment pentru ca Mutu să continue şi în viitoarele preliminarii, atitudinea şi forma ar fi motive suficiente pentru convocare. Nu a fost normal să nu-ţi iei la revedere de la nimeni. Am vorbit cu el aseară, mi-a zis că e supărat, dar ăsta tot nu e un motiv să pleci fără să-ţi iei la revedere.

Ca să spălăm ruşinea cu Serbia ar trebuie să mai jucăm o dată cu ei. Ar trebui să facem un joc bun, să mulţumim suporterii măcar la meciul cu Feroe", a spus Ionuţ Lupescu la plecarea spre Bacău. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
 •  12 Octombrie 2009, 21:38

Mutu NU A VRUT sa joace cu Feroe pentru ca nu sunt adversari de valoarea lui. Daca se uita mai bine la clasament ar vedea ca noi suntem la valoarea lor (puncte, goluri primite,joc...etc). Clar a cautat cartonasul. A facut semn ca nu a auzit fluierul (toti sunt prosti, el e destept),dar daca este adevarat ca nu la auzit asa se finaliza faza aia cum a facut-o el???!!! Nici in curtea scolii nu tratezi asa faza in bataie de joc. Chiar nu are nici o scuza. Talent are dar e un ingamfat notoriu. E nul.

 •  12 Octombrie 2009, 20:34

mutu nu e un jucator mare nu are ce caUTA LA NATIONALA,este un drogat,nationala ar merge foarte bine fara el

 •  12 Octombrie 2009, 19:53

Vai, ce suparat este Mutu; dar pe cine e el asa de suparat? pe el, pe noi, pe antrenorii pe care ii ignora, pe nevasta-sa (oare ce-i spune sotiei sale care sta acasa si-i creste copiii: sa vezi draga, am fost cu niste ... si m-am distrat). Nu mi-a placut acest om de cand juca la FC Arges si la cererea lui Dobrin a refuzat sa iasa de pe teren. Oare de ce trebuie sa-l suportam pe acest individ? doar pentruca uneori marca cate un gol? Pentru Romania a ratat penaltiul impotriva Italiei etc.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează