FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA-ISRAEL 0-2

Lupescu: "Nu m-a dezamăgit nimeni aseară, asta e situaţia!"

Articol de GSP - Publicat joi, 04 martie 2010 00:00

Directorul general al FRF pune eşecul cu Israel pe seama ariei restrînse de selecţie.

"Cauzele eşecului sunt multiple. Israelienii au dat dovadă de eficacitate. Au fost bine organizaţi în atac şi au fructificat bine ocaziile avute.

Trebuie să jucăm cât mai multe meciuri pentru a vedea pe cine ne putem baza. Vom mai avea patru-cinci amicale până când începem campania de calificare.

Nu m-a dezamăgit nimeni aseară. Asta e situaţia. Trebuie să găsim soluţii. Aria de selecţie e foarte mică, iar unele posturi nici măcar nu sunt dublate.

Răzvan are un obiectiv, calificarea la campionatul european. Are timp destul să-şi găsească 20-30 de jucători cu care să luăm startul în noua campanie", a spus Ionuţ Lupescu la GSP TV.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (21)
 •  05 Martie 2010, 00:43

sunteti praf lupescule spune-ti lu il luce jr ca nu este nationala de el frate trimitetil in alta parte ca este praf... a adus o gramda de jucatori care nu au loc la echiopa nationala ce cauta florescu si nesu la nationala ori-cum si voi pe langa el va faceti de ras

 •  05 Martie 2010, 00:09

..eu sunt gu.noiul,eu si cuCancerosul am distrus totul. Stiu felul in care se arbitreaza.Stiu clar cine va castiga Cupa Romaniei.Ca de obicei eu organizez si stabilesc castigatoarea.Sunt un gu.noi.

 •  04 Martie 2010, 21:07

ma uit la televizor si ma crucesc de declaratiile jucatorilor, precum ca ar fi dependenti de mutu> ii intreb atunci ce cauta la nationala ?? aceiasi intrebare i-o pun si antrenorului ???nu se poate sa declari asemenea ineptii, eu cred ca avem numai non valori convocate la nationala, cred ca lucescu va fi demis dupa primele trei meciuri si vom rata dinou calificarea, cu toate ca aveam sanse foarte mari de calificare, intr-o zi il vor plange pe piturca !!!???lucescu nu are valoare.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează