FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

Marcel Pușcaș iese la atac cu o zi înainte de alegeri și îl acuză pe Burleanu: "Nu e normal să facă asta! E ca și cum un derby Steaua - CFR ar fi condus de Argăseală"

FOTO: GAZETA SPORTURILOR
FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de GSP - Publicat marti, 17 aprilie 2018 14:35

Marcel Pușcaș (57 de ani), unul dintre candidații de la alegerile de la FRF de miercuri, a fost invitat la emisiunea "Stop pe piept" de la Național FM. 

Pușcaș a reclamat faptul că ședința Adunării Generale a alegerilor va fi condusă chiar de Răzvan Burleanu.

"Nu e normal ca el să conducă această Adunare Generală. În mod normal, prerogativa ar trebui să fie condusă de unul dintre cei doi vicepreședinți, Octavian Goga sau Gino Iorgulescu. E ca și cum un derby Steaua - CFR Cluj ar fi condus de Argăseală".

Marcel Pușcaș s-a declarat extrem de optimist cu privire la șansele pe care le are în alegeri.

"Mă văd în turul II. Acuzele reciproce din ultima vreme ale candidaților mă pot ajuta. Eu, în loc de acuze, am venit cu programe. Regret însă că nu a avut o confruntare televizată întrei cei 3 candidați. Când refuzi așa ceva, înseamnă că nu ești stăpân pe tine și nu ai curajul dezbaterii", a declarat Pușcaș, la Național FM. 

  • Alegerile de la Federație vor avea loc miercuri, 18 aprilie. Răzvan Burleanu, Ionuț Lupescu, Marcel Pușcaș și Ilie Drăgan sunt cei patru candidați. Rămâi pe GSP.ro pentru a afla ultimele informații despre scrutin 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
anastasiu
anastasiu  •  17 Aprilie 2018, 19:28

Bafta Marcele!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează