FOTBAL  »  NATIONALA  »  LUXEMBURG - ROMÂNIA, 2 SEPTEMBRIE

Marica ar putea pierde iarăşi banderola naţionalei. Pe cine vrei căpitan cu Luxemburg şi Franţa?

Marica a fost căpitanul naționalei la turneul din America de Sud
Marica a fost căpitanul naționalei la turneul din America de Sud

Articol de GSP - Publicat luni, 29 august 2011 00:00 / Actualizat luni, 29 august 2011 14:50

Ciprian Marica pare să preţuiască mult banderola naţionalei şi, după retragerea lui Chivu şi a lui Rădoi şi îndepărtarea lui Mutu şi a lui Tamaş, a devenit favorit să devină căpitanul reprezentativei. Selecţionerul Victor Piţurcă îi dă însă peste nas atacantului de la Schalke, căruia i-a transmis că banderola nu se cîştigă prin presă.

"Nu ştiu cine a zis că Marica va fi noul căpitan al naţionalei. V-a sunat el să vă spună? Eu nu am decis încă cine va lua banderola. Căpitan va fi acel jucător care e lider la selecţii sau cel mai în formă", a explicat Piţurcă în conferinţa de presă de azi.

Piţurcă are de unde alege pentru banderola de căpitan al naţionalei, printre concurenţi regăsindu-se mai mulţi jucători din afară,: Cristian Săpunaru, Răzvan Raţ, Ciprian Marica sau Dorin Goian, dar şi Bănel Nicoliţă, jucătorul Stelei.

A fost căpitan cu Brazilia
În anturajul "naţionalei" se vorbea de cîtva timp despre învestirea golgeterului de 25 de ani în postura de căpitan, ceea ce s-a şi întîmplat la amicalul cu Brazilia, din 7 iunie, cînd Mutu, Tamaş şi Raţ au lipsit. O discuţie în acest sens a mai existat şi înaintea returului cu Bosnia, 3-0, în Giuleşti, după ce Chivu îşi anunţase retragerea, dar fostul selecţioner Răzvan Lucescu a decis să-l responsabilizeze pe Mutu. Vîrful lui Schalke îşi pregătea încă de pe atunci terenul: "E o mîndrie de nedescris să fii căpitanul «naţionalei». Pentru mine acest lucru nu este o prioritate, pur şi simplu, este rodul muncii mele. Antrenorul şi cei care sînt în măsură decid".

Cine crezi că merită să poarte banderola naţionalei la meciurile cu Luxemburg şi Franţa? Votează în sondajul de mai jos!

Playtech: BOMBĂ! Câți bani primește Monica Gabor după divorțul de Mr. Pink. Surpriză colosală, nimeni nu se aștepta la asta


Comentarii (30)
double07
double07  •  01 Septembrie 2011, 10:01

pe Hagi

alpin
alpin  •  29 August 2011, 20:41

Banel ar fi cel mai reprezentativ pentru adunatura barbugiului!!! Si ar da dreptate si Europei, care ne spune peste tot... pe numele lui Banel!!!

andreifan
andreifan  •  29 August 2011, 19:59

PE ma-sa lu banel nicolita.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează