FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - KAZAHSTAN 3-1

Marica, atac la Burleanu după succesul cu Kazahstan: "Nu vine din fenomen! E normal" + nu-l iartă nici pe Daum

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 octombrie 2017 00:11

Ciprian Marica știe unde a greșit Christoph Daum și ce a schimbat Cosmin Contra. Fostul internațional crede că și președintele FRF, Răzvan Burleanu, a greșit. 

"Președintele Federației a demoralizat jucătorii. El după fiecare insucces a spus că nu avem jucători. E normal, pentru că nu vine din fenomen. Dar jucătorii sunt demoralizați.

Contra asta a făcut, le-a readus plăcerea de a juca. Au forță. Contra înțelege bine mentalitatea. Daum nu a înțeles fotbalistul român, nu știa valoarea fotbalistului român.

Contra a făcut toate aceste lucruri. Le-a transmis forța sa! Mentalitatea de învingător", a zis Ciprian Marica la TVR 1. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
983732924972315
Soos Vilmos  •  06 Octombrie 2017, 11:30

Jalnica fituica gsp daca a ajuns sa publice "panseurile" unui ratat atit in fotbal cit si in viata de zi cu zi.

crisangrg
crisangrg  •  06 Octombrie 2017, 11:10
Postat de robotzel pe 06 Octombrie 2017, 00:28

bun! am invins o echipa mult inferioara nou fara sa spunem ca am excelat pe undeva. de aici pana la a face astfel de declaratii razboinice mi se pare aberatie. serios! am invins niste desculti!

De acord. Numai ca, la ultima intalnire cu acelasi adversar mult inferior o sfecliram de-un 0-0.

1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  06 Octombrie 2017, 09:03

toti vorbesc de schimbare .. unde e schimbarea ? acelasi joc patetic .. romanii plecati pe afara care joaca la nationala au fite de bambo . ei sunt baieti cu personalitate ... au preferat sa castige bani si sa lustruiasca bancile de rezerva pe la echipe mici in campionate mari .. Coloana .. o snap !! din pacate nu avem antrenori .. M. Lucescu & Boloni singurii antrenori de nationala ... D. Petrescu , Olaroiu etc... nu au experienta pentru nationala ..asta avem nevoie la nationala de experienta .. un antrenor cu experienta + rabdare ... si o presa sportiva... nu can can si jocuri de culise ...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează