FOTBAL  »  NATIONALA  »  OLANDA - ROMÂNIA, MARŢI, DE LA 21:30, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Măsură de urgenţă » Piţurcă ia în calcul convocarea unui mijlocaş care să acopere pierderea lui Lazăr

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 martie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 23 martie 2013 17:30

Accidentarea lui Costin Lazăr l-a determinat pe Victor Piţurcă să ia în calcul aducerea unui alt jucător pe postul de mijlocaş central.

Dan Nistor, mijlocaşul Pandurilor, ar putea fi chemat de urgenţă la lot pentru ca selecţionerul să aibă o soluţie pentru posturile pe care Pintilii şi Bourceanu sînt titulari. Nistor a debutat la naţională în partida amicală cu Belgia, scor 2-1.

Costin Lazăr a suferit o întindere la antrenamentul oficial de dinaintea meciului cu Ungaria şi a ieşit din calcule.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
icemc555
icemc555  •  24 Martie 2013, 12:06

ce se intampla cu Stanciu de la Vaslui?Ar trebui sa i se dea o sansa.e tanar si de perspectiva.ar trebui mizat mult pe tineri la nationala si cred ca avem de unde alege.Din pacate sunt prea multe interese la echipa nationala.Cand fotbalul va prima in fata intereselor atunci vom ajunge la un campionat mondial sau european.Pana atunci ne imbatam cu apa rece si facem calcule dupa fiecare etapa....si atat.

danyellle
danyellle  •  23 Martie 2013, 21:09

a luat 24, multi inutili si tocmai pe posturile unde se depune cel mai mare efort nu are dubluri, sant momente cand nu-l mai recunosc pe Piti.

nelu_antonescu
nelu_antonescu  •  23 Martie 2013, 19:04

Latovlevici... Avem destui la mijloc. Si joaca bine cu olandezii. Poate chiar Marica, asa nerefacut...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează