FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Mesaj pentru Anghel Iordănescu » Jucătorul cerut la echipa naţională a României: "Sînt convins că va face parte din lotul reprezentativ"

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 02 ianuarie 2015 14:57

Naţionala României de fotbal este prima în Grupa F de calificare pentru Campionatul European din 2016, iar Dani Coman, portarul Astrei, le cere antrenorilor primei reprezentative să fie mai atenţi cu Constantin Budescu.

"Budi este un jucător important pentru noi, un jucator care a dat multe goluri şi sînt convins că va da în continuare. Dar în acelaşi timp sînt convins că în viitorul apropiat va face parte din lotul reprezentativ", a spus Coman pentru Dolce Sport.

Budescu a fost chemat o singură dată la echipa naţională, pe cînd selecţioner era Victor Piţurcă. Fotbalistul Astrei a stat pe banca de rezerve în victoria "tricolorilor" cu 1-0 din Grecia.

Clasament Grupa F:
1. România 6-1 10p
2. Irlanda de Nord 6-3 9p
3. Ungaria 4-3 7p
4. Finlanda 4-5 4p
5. Insulele Feroe 2-6 3p
6. Grecia 1-5 1p

Playtech: Doliu în lumea fotbalului. A murit electrocutat în baie, din cauza telefonului mobil


Comentarii (5)
cocytyc
cocytyc  •  03 Ianuarie 2015, 10:04

Coman te stiu un fotbalist serios si de caracter ,cum poti recomanda un prost inchipuit chiar daca oarice talent pare ca are si stie cu mingea ,poti da un ex. in care sarmaluta a facut diferenta ?eu nu . Las sa sape acolo unde e si cand o da de apa ,o mai vedea Generalul

steaua1986forever
steaua1986forever  •  02 Ianuarie 2015, 21:12

Sarmaluta e un mingicar si cam atat. Face 2-3 faze pe meci in care arata ca stie cu mingea dar in rest e dezastru. E indisciplinat tactic, am impresia ca ii si lipseste inteligenta (ma refer la cea de joc ca despre "intelect" nu prea e cazul sa vorbim la el), eficient nu este, nu a iesit cu nimic in evidenta niciodata. Eh, la meciurile cu Steaua din supercupa a iesit cu ceva in evidenta: le arata spectatorilor degetul mijlociu de nenumarate ori. In rest, e un taranus talentat dar in nici un caz fotbalist. Sau poate cine stie, asta avem nevoie la Nationala....

mvradulescu
mvradulescu  •  02 Ianuarie 2015, 20:36

Dl. Constantin Budescu a avut câteva prestații prin care a lăsat impresia că nu a arătat tot ce poate. Din păcate, nu a fost constant în evoluții, iar propriul patron a avut contribuție hotărâtoare în a-i determina pe selecţioneri (d-nii. Piţurcă și Iordănescu) să privească în altă parte, prin declarațiile violente oferite presei !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează