FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SPANIA 0-0

Mesajul căpitanului » Răzvan Raț a vorbit cu jucătorii naționalei înaintea meciului cu Spania

Articol de GSP - Publicat luni, 28 martie 2016 11:36

Răzvan Raț, cel care poartă de obicei banderola de căpitan la meciurile naționalei, e în perioada de recuperare după o accidentare la umăr.

”Înaintea meciului am vorbit cu băieții prin intermediul lui Ionuț Badea (n.r. antrenorul secund al naționalei). A fost ceva discret. Le-am spus baftă și să aibă mare grijă să nu se accidenteze”, a spus Raț la Digisport.

Raț n-a fost surprins de prestația ”tricolorilor” din partida cu Spania fiind sigur că noua generație e una foarte bună.

”Naționala României a fost curajoasă, cu atitudine foarte bună. A fost un joc care i-a surprins pe spanioli. Pe mine nu m-a surprins pentru că eu știu că jucătorii naționalei României au potențial. Cel mai important e că aseară spaniolii n-au avut foarte multe ocazii, în afară de cea lui Pique”, a adăugat Raț.

”Nu mă tem de concurența cu Steliano, e foarte bine că el demonstrează că e o soluție pentru națională. Pe mine mă bucură că el a stat foarte bine în apărare” Răzvan Raț

Playtech: Anamaria Prodan îl face praf pe Reghe: "Nu mai are ce căuta lângă noi. Îmi e greaţă"


Comentarii (2)
sakamoto
sakamoto  •  28 Martie 2016, 16:51

Steliano Filip este cu 2-3 clase, peste Ratz. Steliano se anuntza un fotbalist de mare viitor. Si se afla in plina crestere valorica. Nu conteaza ca joaca la Dinamu, important este ca poate ajuta echipa Nationala. Gata cu shobolanul, are o virsta. S-a terminat!

138672209828437
Gelu Oanca  •  28 Martie 2016, 13:44

Razvane tata lasane , Filip este tanar si este putin mai bun ca tine, asa ca cerete la pensie ca mai e si Vatajelu.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează