FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

VIDEO Boloni l-a enervat la culme pe Mihai Stoica: „Înseamnă că ai avut alte preocupări. Cum să spui asta?”

Conferința lui Ladislau Boloni l-a enervat pe Mihai Stoica
Conferința lui Ladislau Boloni l-a enervat pe Mihai Stoica

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 ianuarie 2022 22:22 / Actualizat miercuri, 26 ianuarie 2022 22:35

Conferința de presă susținută miercuri de Ladislau Boloni l-a făcut pe Mihai Stoica să își schimbe părerea despre antrenorul în vârstă de 68 de ani. 

Boloni a discutat mai bine de 70 de minute cu jurnaliștii. A explicat de ce nu a ajuns la un acord cu FRF, și-a prezentat CV-ul și jucătorii pe care i-a lansat de-a lungul anilor, apoi a oferit o declarație controversată. 

Cine e fotbalistul despre care Boloni a declarat că nu l-a dorit înapoi la națională în 2001 » Detalii despre ruptura dintre Loți și FRF
SELECȚIONER
Cine e fotbalistul despre care Boloni a declarat că nu l-a dorit înapoi la națională în 2001 » Detalii despre ruptura dintre Loți și FRF

Experimentatul tehnician crede că lipsa rezultatelor de la echipa națională e cauzată de lipsa valorii fotbaliștilor: „Să mă ierte jucătorii, nu arăt absolut deloc cu degetul către ei - că nu găsești un jucător talentat în fotbalul românesc”.

Cuvintele rostite de Boloni au stârnit o reacție din partea lui Mihai Stoica. Managerul celor de la FCSB crede că antrenorul nu mai este la curent cu actualitatea din fotbalul românesc și a oferit exemplul lui Octavian Popescu, autor al unui gol superb în FCSB - CFR Cluj, scor 3-3. 

Mihai Stoica: „Am crezut că e Boloni cel vechi”

„După ce am văzut acum, având proaspătă și amintirea cu Edi, cred că au făcut bine cei de la FRF. Îl dai exemplu pe Defour (n.r. - Steven Defour, fost internațional belgian)? Cine e Defour, să te lauzi cu el? OK, a făcut rezultate extraordinare, dar nu era cazul să pierzi zeci de minute în care să te lauzi că ai avut meciuri în echipa națională.... Nu a avut nicio relevanță. 

Nu cred că a văzut un meci al echipei naționale în ultima vreme. Iar să spui că nu avem niciun jucător talentat, asta tocmai după ce Tavi Popescu a făcut ce a făcut cu CFR, înseamnă că ai avut alte preocupări. Că nu te-ai uitat la meciuri. 

FCSB - CFR CLUJ. I-a ieșit bijuteria! » Cum a reușit Octavian Popescu unul dintre golurile sezonului în derby: 3 vinovați
FCSB - CFR CLUJ
FCSB - CFR CLUJ. I-a ieșit bijuteria! » Cum a reușit Octavian Popescu unul dintre golurile sezonului în derby: 3 vinovați

Cred că au ales bine, cu toată convingerea. Eu am crezut că Boloni e Boloni mai vechi, nu cel de acum. Nu înțeleg. Vorbești de recompense, parcă era într-un western. Dacă vrei un selecționer român, aduci unul care gândește în românește, nu în franceză, nu în maghiară. Îl văd cu un delay foarte mare”, a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport. 

VIDEO Declarația care l-a iritat pe Mihai Stoica! Boloni: „Să mă ierte, nu găsești un jucător talentat în fotbalul românesc”

Citește și alte știri despre echipa națională: 

Anghel Iordănescu, primul sfat pentru Edi: „Am fost influențat emoțional de data asta”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (119)
395169085516796
György Pauli  •  31 Ianuarie 2022, 09:27

Cum cine? Păi specialiști alde MM Stoica sau Mitică Dragomir...argumentul fiind ”eurogolul” lui O. Popescu din meciul FCSB-CFR.

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  27 Ianuarie 2022, 21:51

vai Memeee! dar cum si-a permis boloni sa zica asa ceva cand voi sunteti in plin proces de vopsire a lui tavi? ce om ba si loci asta! :P

535347973305441
Iulian Tecuceanu  •  27 Ianuarie 2022, 17:56

Becali si M.m au facut scenariul cu copilul lu' tata Puiu ca sa ajunga la nationala ( cu marele ganditor fcsb-ist ,,Stuiculita ) . Pacat, aveam o sansa cu un antrenor bun.

Vezi toate comentariile (119)
Comentează
Close