FOTBAL  »  NATIONALA  »  MEME ÎL ŞICANEAZĂ PE PIŢI

Mihai Stoica: "Piţi să îi dea replici lui Stankevicius, nu mie"

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 septembrie 2008 00:00

Managerul general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, nu a vrut să vorbească prea mult despre conflictul său cu Victor Piţurcă, alegînd să îl şicaneze un pic pe selecţioner.

"Nu vreau să vorbesc despre Piţurcă. El mai bine i-ar da replici lui Stankevicius, nu mie. Vreau să discutăm civilizat la o televiziune, la care vrea el. Aştept un răspuns. Sper să avem un dialog normal, dar nu cred", a spus Mihai Stoica la CONTRAATAC.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
 •  20 Septembrie 2008, 00:08

mai documentativa ma inainte sa scrieti,la steaua...olaroiu si zenga au avut rezultate, dar MM a adus jucatori iar becali dadea bani.pe zenga MM la adus...acum, in prezent...becali aduce jucatori dupa cum ii zboara lui cate o oaie,nici nu vorbeste cu argaseala.si...ce jucatori aduce becali acum?de alde Toja...:)))))))pai dak era MM acum la steaua,sareau din schema jucatorii astia de mana a 2.de asta in prezent jucatorii si adevaratii suporteri a lu steaua ink il mai respecta pe MM.

 •  20 Septembrie 2008, 00:07

17 Nentori, Knattspyrnufelag, Elfsborg , NEiCa Nijmeni (NEC Nijmegen). Efectul rezultatelor trucate din campionatul intern se ragasesc in eliminarile din competitiile europene ale unei echipe (dinamo)ce a fost trasa cu forcepsul pe locuri ce nu le merita !!!!!!!!

 •  20 Septembrie 2008, 00:05

este unu aici care a lasat un comment...de tot kktu.bai nesimtitule,ce ai ma cu nevasta lu MM?ce tia facut ma familia lui?luativa ma de el...dar nu de familie ma jegosilor.sunteti niste ordinare ,fara un pic de bun simt.Cat despre disputa MM - piturca...pai piturca a calificat nationala dupa atatia ani,iar MM a fost un bun manager la steaua...iar la urziceni,interesativa si voi ma astia care va dati destepti...cine a adus tot lotu asta care joaca acum in cupa uefa,MM ia adus cu banii clubului.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează