FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONVOCĂRI

Mihai Stoichiță, declarație de neînțeles despre gafeurul de serviciu din Liga 1: „Îl vreau la națională”

Deniz Giafer, depășit de Ștefan Baiaram în CSU Craiova - Dinamo 5-0 // foto: Imago
Deniz Giafer, depășit de Ștefan Baiaram în CSU Craiova - Dinamo 5-0 // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 28 septembrie 2021 11:05 / Actualizat marti, 28 septembrie 2021 11:40

Mihai Stoichiță (67 de ani), directorul tehnic al FRF, admite că i-ar plăcea să-l vadă pe Deniz Giafer (20), stoper la Dinamo, la echipa națională U20 a României.

Oficialul FRF a surprins în această dimineață, prin mărturisirea că i-ar face plăcere să-l revadă pe Deniz Giafer la echipa națională U20 a României, pregătită de Bogdan Lobonț.

Deniz Giafer are două meciuri pentru România U20 

Giafer are deja două prezențe la nou-înființata reprezentativă U20, cu Portugalia U20 (2-1) și Anglia U20 (1-6), dar în ultima vreme a avut prestații foarte slabe.

În ultimele două meciuri jucate, 0-5 cu CSU Craiova și 0-6 cu FCSB, a comis erori grave. În „Derby de România” a fost ridiculizat de atacanții vicecampioanei, în special de Valentin Gheorghe la golul marcat de acesta, iar împotriva oltenilor și-a lăsat echipa în inferioritate numerică încă din minutul 16, după ce a primit două cartonașe galbene.

În acest context, afirmația lui Mihai Stoichiță de la Pro X a fost surprinzătoare.

Mihai Stoichiță, despre Deniz Giafer: „Mi-ar plăcea să fie convocat la naționala U20”

„Mi-ar plăcea foarte mult să fie convocat la echipa națională U20 de Lobby, ar fi un element de încredere, de readucere pe linia de plutire a acestui jucător, din punct de vedere al moralului.

Deocamdată U20 și U21 sunt naționale care joacă fără miză. Meciurile lor sunt de observare, de construcție, de edificare asupra valorii unor jucători posibil prezenți la Campionatul European din 2023. Giafer face parte din viitor”, a spus directorul tehnic al FRF, care lasă de înțeles, totuși, că titularizarea lui Giafer în Bănie nu a fost o mutare inspirată:

„A fost, totuși, un meci cu Craiova. Nu știu dacă Sorin Colceag nu avea alte soluții, să fie mai prudent”.

Promovat de la echipa a doua a lui Dinamo, Deniz Giafer a jucat în 9 partide în acest început de sezon. Și-a trecut în cont o pasă decisivă pentru Deian Sorescu, în Dinamo - Clinceni 3-1.

VIDEO. Robert Niță, despre Giafer: „Are 2 viteze: târâș și tiptil!”

Citește și: 

Iuliu Mureșan, dărâmat după o nouă umilință a lui Dinamo: „Nu-mi vine să cred. Mi-e rușine de ce se întâmplă!”

Marchează Keșeru, FCSB nu pierde! » Atacantul, un adevărat talisman pentru roș-albaștri

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
muzzi
muzzi  •  01 Octombrie 2021, 07:32

domnul stoasita(cum ii ziceau francezii) da in ultima vreme neste declaratii......il vrea pe Giafer, Sheriff Tiraspol e echipa de playout in liga mamaliga...fumeaza ceva sau e doar incompetent?

iung811
iung811  •  28 Septembrie 2021, 17:08

Ce pretentii sa avem de la ăsta. Sau poate e prieten cu ta-su.

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  28 Septembrie 2021, 15:26

De aceea este nationala pe butuci cu asa conducatori

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close