FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - MALTA U21

ROMÂNIA U21 - MALTA U21 4-1. UPDATE Moment halucinant la conferința de presă a României! Mihai Stoichiță l-a înjurat pe Adi Mutu: „F***-te în gură, Mutule! Te dau afară” » Ce explicații a dat

Mihai Stoichiță l-a înjurat pe Adrian Mutu // FOTO: Captură TV Telekom Sport +27   FOTO
Mihai Stoichiță l-a înjurat pe Adrian Mutu // FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat marti, 13 octombrie 2020 22:59 / Actualizat miercuri, 14 octombrie 2020 00:40

România U21 a învins-o pe Malta U21, 4-1, în preliminariile EURO 2021, iar Mihai Stoichiță, cel care a condus naționala în absența selecționerului Adrian Mutu, a fost protagonistul unui moment halucinant la conferința de presă.

UPDATE 00:30 » Mihai Stoichiță, scuze pentru Mutu

Mihai Stoichiță a transmis prin intermediul site-ului FRF un mesaj pentru Adi Mutu.

Doresc să îmi cer scuze public pentru reacția mea dinaintea conferinței de presă, îmi cer scuze pentru limbajul folosit. Era doar o glumă cu selecționerul U21, Adrian Mutu, surprinsă într-un moment în care nu știam că microfoanele sunt pornite. Acest lucru nu reprezintă însă o justificare. Adrian Mutu se bucură de întreg respectul meu pentru întreaga muncă pe care o depune la conducerea selecționatei de tineret a României. El o știe, am vorbit cu el după acest moment. Regret reacția pe care am avut-o
- Mihai Stoichiță

Știrea inițială:

Șeful Comisiei Tehnice de la FRF a fost prezent la conferința de presă de după meci, iar înainte de a începe, a avut un o ieșire nervoasă și un derapaj oribil la adresa lui Mutu. Stoichiță a fost deranjat un mesaj primit pe telefon și l-a înjurat pe „Briliant”, fără să își dea seama că microfoanele televiziunilor erau deja pornite.

„Bă, dar e ceva... F***-te în gură, Mutule! Dacă nu te dau afară...”, a răbufnit Mihai Stoichiță, conform TV Telekom Sport.

Deranjat de gluma lui Mutu

Totul ar fi pornit de la o glumă a lui Adrian Mutu. Conform surselor GSP.RO, „Briliantul” l-a „înțepat” pe Stoichiță pe grupul de WhatsApp al staff-ului de la „tineret”, unde a scris că ar fi fost mai bine ca naționala să folosească un alt sistem în repriza a doua pentru a marca mai multe goluri. România a marcat de patru ori în prima repriză, însă n-a mai reușit să puncteze după pauză. Mai mult, Malta a reușit să înscrie în debutul reprizei. Reacția lui Mutu l-a iritat însă pe „Lippi”.

De ce nu a stat Mutu pe bancă

Mutu a fost înlocuit pe bancă de Stoichiță la meciul cu Malta, după ce a fost contact direct cu Răzvan Rotaru, antrenorul secund testat pozitiv cu coronavirus. Deși toate testele „Briliantului” au fost negative, FRF a decis să elimine orice risc și a lăsat „tineretul” pe mâna lui Stoichiță pentru meciul cu Malta.

L-am felicitat şi am vorbit puţin cu el. I-am spus că sistemul 4-3-2 era mai bun decât 4-4-1, în repriza a doua. În nea Mihai am încredere. Am şi o superstiţie. Înainte de toate meciurile îl pun să vorbească cu echipa și are cuvintele la dânsul.
- Adrian Mutu la TV Telekom Sport
 

FOTO Cele mai tari imagini din România U21 – Malta U21

+23 FOTO

Citește mai multe știri despre victoria României U21:

CE NOROC! Victorie cu Danemarca = calificare » România merge la Euro 2021, dacă se impune în ultima etapă

Stoichiță, optimist după victoria clară a „tineretului”: „Mutu ne duce la Euro 2021!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (94)
147609530345493
Gheorghe Balaban  •  16 Octombrie 2020, 07:44

Astfel de indivizi nu au ce cauta la FRF.Idem asa zisul Burleanu.Cine si/a batut joc de marele si inegalabilul POPESCU? a se caute vinovatii si sa fie pedepsiti.Oare chiar o fi adevarat ca Ponta,Dragnea si cel de la Cluj,se pare eminenta cenusie aPSD. se implicau si in fotbal?Haideti d/le Corleone,spuneti adevarul pe care l/ati trait,sa cunoasca romanii adevarata fata a asa zisa a politicienilor corupti ai vremii.Bravo d/le Tolontan pentru investigatiile dvs. Va mai asteptam. balaban gheorghe din barlad

cky33
cky33  •  16 Octombrie 2020, 06:18
Postat de sampaolo pe 14 Octombrie 2020, 09:12

Stoichiță, ouț!

Fix la asta mă gândeam și eu. *** înjurătură nu e cel mai grav lucru din lume (dar gafa ca persoana publica). Problema e cu "te dau afara". Ce il legitimează, chiar si in gluma, sa faca pe șeful? De asta suntem unde suntem ca tara si ca mentalitate pentru ca acceptăm un astfel de "leadership" vulgar și unde ierarhia e totul (Mai sinistru ca aici nu era nici vorba de ierarhie). E ca si cand i-ar zice selecționerul u19 celui de la u15 ca il da afara. Stoichita ar trebui să fie un sfetnic, echivalent poziției de director tehnic de la cluburi, dar fără putere de selecție sau numire antrenori. In acest rol il vedeam de exemplu pe Mircea Lucescu sau poate pe Ienei.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

prapadlafcsb
prapadlafcsb  •  14 Octombrie 2020, 16:59
Postat de the.fixer pe 14 Octombrie 2020, 07:42

***

Să-ți facă mama ta

Vezi toate comentariile (94)
Comentează