FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - DANEMARCA U21 0-3

Mircea Sandu critică situația naționalelor: "Cine să îi explice lui Iordănescu asta?"

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 noiembrie 2015 22:07

Mircea Sandu, fost președinte la FRF, a vorbit despre meciul România u21 - Danemarca u21, scor 0-3, și crede că Dulca și Anghel Iordănescu au greșit.

"Să fim mulțumiți că s-a terminat doar 3-0. Nu am jucat nimic. Acest meci era determinant pentru națională și trebuia ca Filip sau Ivan să fie la echipa de tineret, nu la naționala mare. Dar cine să îi explice lui Iordănescu asta? Nu are cine să îi spună. Iordănescu i-a chemat pe Filip pe Ivan și nu o să joace mai mult de cîteva minute în meciul cu Italia.

Dulca trebuie să plece după acest meci. Asta este clar. El a pus presiune pe jucători cu ceea ce a făcut. Joacă cu Pițian, de care nu am auzit, și cu Calcan, din liga a doua.

Este clar că la FRF este ceva împotriva lui Hagi. Răducioiu a făcut o echipă foarte bună la juniori cu 12 jucători de la Viitorul și a fost dat afară. Așa a fost și cu Stelea. Au fost aduși profesori de educație fizică și așa apar astfel de rezultate", a spus Mircea Sandu la DolceSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
sirrepty
sirrepty  •  14 Noiembrie 2015, 09:29

Nu am crezut cand Mircea Sandu a spus ca o sa il regretam, acum avem un fotbal condus de un idiot care nu are nici o treaba cu fotbalul, si niste antrenori la echipele nationale care il pupa in cur pe acel idiot

sada
sada  •  14 Noiembrie 2015, 09:25

selectia se face in batjocura, dulca nu cheama si nu baga in teren jucatorii lui Hagi - cei mai buni din tara, Iordanescu cheama la nationala mare jucatori de la tineret care nu o sa joace nici un minut intr-un joc amical !?

ataraxia
ataraxia  •  14 Noiembrie 2015, 01:03

a ajuns rau de tot fotbalul condus de *** burleanu...are dreptate sandu. uite ca am spus-o si p'asta!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează