FOTBAL  »  NATIONALA  »  NAŢIONALA

Mircea Sandu îl acuză pe Răzvan Burleanu: "S-a vrut îndepărtararea lui Victor Piţurcă. Acum o săptămînă, Iordănescu mi-a zis că nu vrea să fie selcţioner"

Articol de GSP - Publicat luni, 27 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 27 octombrie 2014 19:00

În ziua numirii lui Anghel Iordănescu drept selecţioner al României, alături de noul său staff, fostul preşedinte al FRF critică deciziile lui Răzvan Burleanu.
Mircea Sandu a declarat că Răzvan Burleanu a încercat să îl îndepărteze pe Victor Piţurcă şi îl critică pe Anghel Iordănescu pentru că în trecut a refuzat propunerile lui Sandu.

”S-a făcut tot posibilul pentru îndepărtarea lui Victor Piţurcă. Am auzit că se vorbea că dacă Piţurcă face patru puncte din primele două meciuri, deşi trebuia să se obţină şapte, Burleanu îl va lăsa să plece gratis. Comitetul Executiv trebuie să facă plîngere penală pentru pentru abuz în serviciu, în cazul desfacerii contractului lui Piţurcă. Răzvan Burleanu trebuie să îşi dea demisia. A încercat să-l aducă pe Mircea Lucescu şi s-a întors cu coada între picioare”, a declarat Mircea Sandu la DolceSport.

”Nu ştiu cum se vor împărţi sarciniile la naţională. Cred că Anghel Iordănescu va fi singurul responsabil pentru rezultate. Înainte să vină Piţurcă, am vrut să îi aduc pe Iordănescu şi Hagi la naţională, ca director tehnic, respectiv selecţioner. Cînd se vorbea că va candidat la şefia FRF, i-am zis să vină director tehnic, să facă o echipă şi să se ocupe de tot fotbalul românesc: echipa naţională, juniori, fotbal feminin. Mi-a zis de trei ori că nu vrea să fie selecţioner, după ce a plecat Piţurcă. L-am simţit că s-a îndepărtat de partea tehnică, că acum e doar un suporter. Săptămîna trecută ne-am întîlnit şi l-am certat că nu preia naţionala, dar a zis că nu mai vrea să fie selcţioner”, a adăugat Sandu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
stilic
stilic  •  28 Octombrie 2014, 20:28

De cand e pe tusa, ce activ e acum Sandel ! Cand era sef ne spunea " nu decid, comisiile" El NIMIC. Si un NIMIC e !

marinomarino
marinomarino  •  28 Octombrie 2014, 11:49

SANDU, DUTE DRACULUI, CIND ERAI TU SEF NU ACCEPTAI NICI UN SFAT, ACUMA ESTI PREZENT IN ORICE DISCUTIE. STAI NAIBI IN PENSIE CA AI FACUT BANI GRAMADA, ORDINARULE

tonyneculai
tonyneculai  •  28 Octombrie 2014, 11:40

Sandule, lasa-ne tata, ca nu mai intereseaza pe nimeni de tine si de parerile tale si de ce ai vorbit tu si cu cine. Nu mai critica si face tu ca turbatu la adresa lu Burleanu sau a lu x , y , z. Iesi asa usor pe usa din dos si lasa pe altii sa faca ce nu ai reusit tu sa faci timp de 20 de ani.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează