FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Mircea Sandu îl înțeapă pe Cosmin Contra: "Degeaba se supără, dar a întâlnit o echipă și jumătate până acum" » Atac dur la FRF: "Vor avea mari probleme"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 16 noiembrie 2017 21:43

Mircea Sandu, fostul președinte al Federației Române de Fotbal, a vorbit despre parcursul naționalei de la venirea pe banca tehnică a lui Cosmin Contra

"Degeaba se supără "Guriță". Până acum, România a întâlnit doar o echipă și jumătate. Să înțeleagă că analizele se fac în favoarea lui, nu împotriva lui. Ar trebui să riște mai mult. El putea să-și formeze un punct de vedere după aceste meciuri. Cu Turcia, nu rezultatul era cel important. Putea să debuteze niște tineri în acel meci. El a făcut-o exact pe invers în această acțiune. Sper ca staff-ul echipei naționale să se folosească de experiența unui om ca Ienei sau Pițurcă.

Eu am încredere în amibiția și în pregătirea pe care o Contra. Acum depinde doar de el ce va face", a declarat Mircea Sandu, la TV Digi Sport.

"Nașul" a vorbit apoi și despre alegerile care vor avea loc la FRF în luna mai a anului viitor. 

"Le garantez celor care conduc astăzi Federația că vor avea mari probleme la alegerile din mai. Chiar dacă fac niște gesturi prin care încearcă să-i cumpere în continuare pe cei de la asociațiile județene. 

Sunt cinci candidați cerți în momentul de față la Federație și toți au șanse reale: Balaj, Prunea, Marcel Pușcaș, Victoraș Iacob și poate fi și Marica. Marica poate fi unul din candidații cu certe calități să conducă fotbalul. Oricum, s-ar putea să mai apară vreo 20 de candidați care să se unească și să formeze o echipă puternică.

I-am spus lui Lupescu că, din punctul meu de vedere, ar fi singurul care în viitorii ani de zile ar putea readuce România în Comitetul Executiv al UEFA, unde nu mai suntem acum.  Are un sistem de relații recunoscut de toată lumea în fotbalul european", a mai spus Sandu. 

"Mihai Stoichiță îmi e prieten de mult timp, dar e pervers" Mircea Sandu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
ray51
ray51  •  17 Noiembrie 2017, 09:49

Din martie in mai ? De ce?

427278137453618
Walter Wicky  •  17 Noiembrie 2017, 09:05

Stai linistit nasule,nu mai pacalesti pe nimeni.!!!!

mutu71
mutu71  •  16 Noiembrie 2017, 23:43

Oare cand vom scapa cu adevarat de nasi si corleoni?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează