FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Rădoi nu și-a luat gândul de la Ștefan Radu! „Da, Mirel încearcă. Muncește. A avut discuții cu el”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 februarie 2020 18:17

Nicolae Dică, antrenorul secund al echipei naționale, a vorbit din nou despre fundașul Ștefan Radu (33 de ani) și despre posibilitatea ca aceasta să revină la echipa națională.

  • Baraj Euro 2020: România – Islanda se joacă pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • Adversari Romania Euro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania).
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam).

Dică susține că Mirel Rădoi, selecționerul României, a avut discuții cu Ștefan Radu și va mai discuta cu fundașul lui Lazio pentru a-l face să revină la lot pentru barajul de calificare la EURO 2020.

 „Ne dorim ca Ștefan Radu să revină! Joacă în Italia de 11 ani și ni-l dorim enorm. Sperăm ca Mirel să-l convingă să vină la națională. Da, Mirel încearcă asta. Muncește. A avut discuții cu el. Vorbise să meargă în Italia pentru a merge să discute cu Chiricheș și Radu. Poate trece faza cu coronavirus mai repede și merge să vorbeasc. Pe toți jucătorii care ne pot ajuta îi dorim și încercăm să-i aducem. Noi sperăm. Dacă el le-a zis unora că nu mai vine, ce să facem? Să renunțam? Vom încerca. Ar fi bine dacă vom reuși”, a declarat Nicolae Dică la TV Digi Sport.

Întrebat de moderator dacă Ștefan Radu a lăsat impresia că vrea să revină, Dică a răspuns zâmbind: „Nu știu. Veți vedea. Discutăm cu el. Dacă vine la baraj și ne calificăm la turneul final ar fi o încununare pentru cariera lui”. 

14 meciuripentru echipa națională are Ștefan Radu, ultimul fiind în martie 2013, contra Ungariei.

Citește și: 

EXCLUSIV Islandezii au stat de vorbă cu GSP: „Terenul nu va fi bun, dar tot aici jucăm și noi” + „Knattspyrnufelag e cea mai bună echipă de la noi, a voastră care e?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
fibra
fibra  •  27 Februarie 2020, 09:30

Credeam ca aveti ceva minte si ati incheiat acest subiect penibil. Daca va place umilinta ,continuati.

markksson
markksson  •  27 Februarie 2020, 05:48

Radoi parca facea pe durul, spunea ceva de genul: "trebuie sa iti doresti sa vii la nationala; daca vii asa, in doi peri, mai bine stai acasa, nu avem nevoie de tine". Se pare ca si el umbla cu ocale diferite ... PS. A propos, eu sunt de acord ca nu ar trebui sa cersim nimanui favoruri, indiferent de cine sunt ei. Daca aduci la lot printisori de genul asta care se cred mai egali decat toti, iti bati cuie in talpa - vor fi sigur probleme.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează