FOTBAL  »  NATIONALA  »  OLANDA - ROMÂNIA 4-0

MM Stoica îl ironizează pe Piţurcă: "Chipciu a fost odihnit pentru meciul cu Trinidad-Tobago" :D

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 martie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 27 martie 2013 14:51

Imediat după declaraţiile lui Piţurcă de aseară, oficialii stelişti au reacţionat. După Reghecampf, a venit rîndul lui Mihai Stoica.

"Jucătorii Selei sînt obosiţi după cele 4 meciuri de Europa League"...şi eu nu-mi explicam de ce a fost schimbat Ad. Popa...vrea cineva sa devină stand-up comedian şi n-am aflat încă?

Chiricheş şi Gardoş sînt fundaşi centrali, cu toate astea au încercat să facă superioritate urcînd de cîte ori au avut posibilitatea, Bourceanu şi Pintilii au alergat non-stop (e adevărat, mult mai aproape de poarta proprie decît sînt obisnuiţi la Steaua), Popa a fost singurul jucator cu care am ajuns la poarta cealaltă, iar Tanase, a cărui lipsă de formă sportivă era mai evidentă decît noua freza a lui Stancu, a avut 2 meciuri pauză în campionat.

Chipciu, din cîte-mi dau seama, a fost odihnit pentru meciul cu Trinidad-Tobago din 4 iunie. De Latovlevici nu mai zic nimic, am obosit", a spus MM pe pagina personală de facebook.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
alexhaiducu
alexhaiducu  •  28 Martie 2013, 12:52

adevarat! trebuie sa se odihneasca!

tigruzzu
tigruzzu  •  27 Martie 2013, 21:24

Mița biciclista iarăși se cere PHutută de barbugiu...

chiramihai
chiramihai  •  27 Martie 2013, 18:49

Eu i-as fi zburat din schema pe Tanase, Stancu si Grozav si incepeam in atac cu Keseru, Maxim,Adi Popa si Chipciu dar eu nu sunt selectioner asa ca....bag degetul in gura....aaaa uitasem, fundas dreapta era obligatoriu Sapunaru dar cu orgoliul oltenesc si....diavolesc nu te poti pune :)

Vezi toate comentariile (26)
Comentează