FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 0-0

FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 0-0 // FOTO Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional! Moment șocant la Cesena dezvăluit de Mirel Rădoi:„ Doi suporteri români au lovit-o pe iubita lui Cristi Manea”

Imaginile cu Cristi Manea și altercația de la final +4   FOTO
Imaginile cu Cristi Manea și altercația de la final

Articol de , , - Publicat marti, 25 iunie 2019 00:19

FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 0-0 // Mirel Rădoi, selecționerul naționalei U21, a șocat la interviul de la finalul partidei, dezvăluind că iubita fundașului dreapta Cristi Manea ar fi fost lovită de doi suporteri aflați în tribune. Prietena fotbalistului a fost dusă la spital, unde medicii i-au aplicat două copci în zona buzei. 

„Performanța a fost umbrită de doi suporteri din tribune care au lovit-o pe soția lui Cristi Manea, a declarat Mirel Rădoi la finalul partidei, la TVR 1. 

  • Potrivit reporterilor GSP.ro aflați la Cesena, Cristi Manea a mers după fluierul final pentru a-și saluta iubita aflată în tribună. Doar că în fața lui Manea a apărut o altă femeie care i-a cerut acestuia tricoul, fără să știe că fotbalistul CFR-ului venise să-și îmbrățișeze prietena.
  • Între cele două a izbucnit o altercație dură, în urma căreia iubita lui Cristi Manea a fost lovită violent de partenerul celeilalte femei. Bărbatul a fost deja identificat de organele abilitate!

Jurnalistul Decebal Rădulescu a oferit la rândul său o versiune asupra incidentului. Conform acestuia, Cristi Manea a mers în tribune pentru a-și saluta iubita, moment în care o altă fană s-ar fi interpus între fotbalist și prietena sa. Potrivit relatării, s-ar fi creat o îngrămădeală în zona respectivă în urma căreia iubita lui Cristi Manea a fost lovită în plină figură. 

Un suporter a fost arestat, iar Gică Hagi, care se afla în zonă, i-a zis lui Manea să nu se ducă în tribună și să meargă la vestiar.

Raed Krishan, fotoreporterul Gazetei prezent la Cesena, a surprins imaginile îngrozitoare cu iubita lui Cristi Manea, cea care sângera după altercația în care a fost implicată. 

manea5 +5 FOTO

Potrivit ultimelor informații primite din Italia, Cristi Manea a refuzat să ofere declarații la interviurile de la final. 

Vezi și: GALERIE FOTO Ce nu s-a văzut la TV: ultrașii au aprins torțe, iar de acolo a început scandalul: „Rușine să vă fie!” + crainicul a făcut un anunț-șoc!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (70)
catalynn
catalynn  •  26 Iunie 2019, 07:11

Articolul asta e deja de 2 zile, și e lapidar ... Din ce s-a dezbătut și analizat, pana la urma respectiva s-a ales cu buza spartă din greșeală intr-o busculada ad-hoc, nu a avut nimeni intenția sa o lovească, nu a fost un gest premeditat. Regretabil ca s-a întâmplat, însă așa e la învălmășeli, cel mai bine e sa le eviti.

lapusneanul
lapusneanul  •  25 Iunie 2019, 22:05

iar ne aburesc spiruharetistii, o data e sotia lui manea, pe urma e iubita...:)

121977924980296
Marinescu Johnny  •  25 Iunie 2019, 16:49

*** *** , prin italia ce astepti sa gasesti

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (70)
Comentează