FOTBAL  »  NATIONALA  »  MUNTENEGRU - ROMÂNIA 0-1

MUNTENEGRU - ROMÂNIA 0-1 // Gafă incredibilă a naționalei » Declarație de neînțeles a unui "tricolor" după victoria din Muntenegru: "Noi n-am știut că mai avem nevoie de un gol"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 noiembrie 2018 09:30

România s-a impus la limită marți seara în Muntenegru, 1-0, însă "tricolorii" aveau nevoie de o victorie cu minimum două goluri pentru a rămâne în urna a treia valorică pentru preliminariile EURO 2020. 

  • Rezultatul a fost însă insuficient pentru echipa lui Contra, care a terminat pe locul 4 în clasamentul locurilor secunde și va fi în urna a 4-a la preliminariile pentru EURO 2020 (detalii, AICI)

Declarația lui Cristi Manea de la finele partidei spune totul despre ce știau și nu știau "tricolorii" cu privire la regulamentul Ligii Națiunilor, dar și despre atitudinea echipei pentru acest meci:

"Acest rezultat ne dă încredere pentru calificările ce vor urma, să dăm sută la sută pentru Euro. Noi nu am ştiut că mai avem nevoie de un gol, am încercat să dăm cât mai multe goluri, atât am putut.

Noi ne-am dorit mult să câștigăm în Muntenegru, voiam să scoatem cel puțin un egal Indiferent de urnă, trebuie să arătăm că suntem România și ne putem califica la Euro. Eu am înțeles că de mult n-am mai avut o echipă atât de unită și de puternică așa cum e acum la națională! Important e să avem atitudine și determinare", a spus Manea.  

CLASAMENTUL FINAL AL GRUPEI

1.Serbia 6 11-4 14p
2. România 6 8-3 12p
3.Muntenegru 6 7-6 7p
4.Lituania 6 3-16 0p

Vezi și: MUNTENEGRU - ROMÂNIA 0-1// NOTE GSP Căpitanul naționalei a fost cel mai slab om al "tricolorilor" + cine au fost premianții echipei lui Contra

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (32)
antalmihai
antalmihai  •  21 Noiembrie 2018, 19:49

vai capul lui...

986379311381755
Lengyel Adrian  •  21 Noiembrie 2018, 12:13

Ce asteptati de la un individ ca Manea care dupa infrangerea CFR-ului cu Dudelange (de altfel cea mai mare rusine a fotbalului romanesc) a declarat ca echipa este pe un drum ascendent...

dinamo_fan
dinamo_fan  •  21 Noiembrie 2018, 12:10
Postat de vladutz13 pe 21 Noiembrie 2018, 11:46

E vorba doar de mentalitate, de ultimele 15 minute macar unde ce mai conta daca era 0-1 sau 1-1? Trebuie sa risti ca sa castigi, cam asta e treaba, iar astia nu au nici macar tupeul sa incerce.

asa e cand bagi toti blazatii. macar aia tineri ar juca cu ambitie sa fie remarcati sa prinda un transfer pe undeva. dar Keseru, Sapunaru, Moti, Deac, Anton samd nici nu pot (nici n-au putut vreodata) si nici mare dovada de ambitie nu dau. ba mai fac si gafe de incepatori. ai adus pe Nedelcearu si Pascanu ca sa care bagajele baietilor. Baluta a intrat 3 minute. Pukas a dat gol si l-ai trecut rezerva :)) Singurul lucru cu care Contra e mai bun ca Daum e ca are noroc, vezi meciul din Serbia, vezi meciul de ieri ce gol am dat, penalty ratate si de Serbia si de Muntenegru. in rest suntem cel putin la fel de impiedicati si de lipsiti de orizont.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează