FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECLARAȚII

Mutu n-a mai rezistat! A răbufnit și l-a atacat dur pe Marica: "Unde era el în momentul acela?"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 decembrie 2017 13:12

Adrian Mutu, actualul manager sportiv al FRF, i-a dat o replică dură pentru fostul său coleg, Ciprian Marica.

Într-un interviu recent acordat Gazetei, Ciprian Marica afirma că "mă aşteptam ca Mutu să rateze penalty-ul cu Italia la Euro 2008. Eram cu inima strânsă când a tras, nu l-am simţit conectat la acel turneu final. Ştiam că Adi nu va trata serios acel penalty, mai ales că Buffon îl cunoştea foarte bine".

Comentariul lui Mutu a fost unul extrem de dur și neașteptat: "Marica vorbeşte deseori prea mult şi în necunoştinţă de cauză. Unde era când băteam acel penalty? Aaa, pe bancă? Asta spune totul! El nu a jucat atunci pentru că merita altul". 

Citește și: "Briliant" de buzunar » Mutu îl perie cât poate pe Burleanu și atacă fotbaliștii din Generația de Aur, într-un interviu GSP: "N-au șanse cu președintele nostru!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
mountytoma
mountytoma  •  28 Decembrie 2017, 11:07

in momentul ala Marica era pe banca pentru ca in teren intrase un drogat nesimtit... nu voi intelege niciodata cum a fost lasat sa joace fotbal un badaran ca mutu... pacat ca nu se pedepseste darea de mita si la fotbal, am scapa de tot felul de non-valori care isi cumpara locul de titulari!

zorrozabal
zorrozabal  •  27 Decembrie 2017, 19:14

Fiind invitat la DIGI SPORT- si rugat sa comenteze situatia de la Dinamo-Marica "s-a tradat"ca a ramas "caine pana la moarte", criticandu-l vehement pe Negoita,pentru ca "vinde jucatori pe sute de mii", ceeace lui i se parea umilitor, pentru Dinamo! Sa nu uitam ca el, ca si Adrian Cristea,ca si Tamas sau Tucudean,nu au ajuns la Becali direct de la Dinamo! Chiar si...Becali,a fost junior la Dinamo! Sa il iertam pe fiul ratacitor!

haideusicfr
haideusicfr  •  27 Decembrie 2017, 18:57

De departe Mutu a fost cel mai bun jucator roman .Antrenorul a fost slab Piturca ,echipa nu avea nici o idee in cap.Mutu deschisese scorul ,el a ratat si 11metri.Ne-au batut olandezii in ultimul meci desi ne-au invitat la meci si au jucat cu rezervele.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează