FOTBAL  »  NATIONALA  »  SERBIA - ROMÂNIA 5-0

Naţionala a fost demolată de Serbia cu 5-0! Tu ce crezi că ar trebui schimbat?

Cristi Chivu, Chivu, Romania
Cristi Chivu, Chivu, Romania

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 octombrie 2009 00:00

România a cedat aseară lamentabil în faţa Serbiei lui Radomir Antici, scor 5-0, şi a căzut în urna a treia valorică. Ce înseamnă acest lucru? "Tricolorii" vor întîlni în preliminariile Euro 2012 două echipe mai puternice. Tu ce crezi că ar trebui schimbat ca naţionala să nu rateze şi calificarea la următorul turneu final?

CE CRED OAMENII DE FOTBAL?

Marian Iancu este de părere că o parte din jucătorii convocaţi nu aveau ce să caute la echipa naţională: "Răzvan va trebui să tragă concluziile necesare pentru că jumătate de echipă este formată pe obligaţii. Maftei, Grigore, noroc că n-a jucat!, Coman! Chiar şi Varga e o mică obligaţie. Cred că pe viitor nu vor mai apărea aşa, inexplicabil, unii jucători la «naţională»"

Anghel Iordănescu aruncă vina în curtea şefilor FRF: "Nu Răzvan trebuie să plătească. Decontul trebuie să înceapă de la cei din fruntea FRF şi LPF, de la oamenii care cred că ei le ştiu pe toate. A fost un măcel!"

Cristi Chivu
crede că vina aparţine jucătorilor, nu a antrenorului: "O înfrîngere cu 5-0 nu cade bine nimănui. Nu cred că Răzvan e principalul vinovat, sîntem toţi. Nu cred că voi putea rămîne alături de echipă fiindcă voi fi chemat la club"

Cornel Dinu dă vina pe strategiile slabe de creşte a jucătorilor: "Sîntem sub nivelul primelor 10-12 echipe din Europa. Am făcut doar o pavoazare ieftină, am aruncat banii pe fereastră. Îmi pare rău pentru Răzvan, dar e victima unei strategii defectuase de creştere a jucătorilor"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (477)
 •  12 Octombrie 2009, 00:38

Razvan chiar nu e constient de "valoarea" lui? L-am respectat pana acum dar de aseara parca imi dau seama ca m-am inselat in privinta lui. Sunt profund dezamagit de atitudinea lui. A gresit! Nu are nicio treaba cu antrenoratul, in ciuda eforturilor pe care le face el de a studia. Corect este sa plece

 •  12 Octombrie 2009, 00:34

Lucescu trebuie schimbat! Si odata cu el Mircea Sandu, Lupescu si Dragomir! Nu au ce cauta in fenomen. Ne-au facut tara de ras! Iar juniorul sa ia ca pe o lectie ceea ce s-a intamplat si sa plece odata!

 •  12 Octombrie 2009, 00:32

razvan mucescu nu are ce cauta la nationala.A fost pus acolo pentru numele si prestanta tatalui sau dar el trebuie sa-si vada lungul nasului (chiar daca e lung si urat) si sa isi dea demisia. Nu are ce cauta aici. Pacat ca a plecat de la Brasov, acolo ii era locul.

Vezi toate comentariile (477)
Comentează