FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Naționala dezbină Generația de Aur » Hagi se ia de Dan Petrescu: "Am auzit că e în joc de glezne"

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 martie 2017 14:43

Gică Hagi s-a luat de Dan Petrescu și i-a transmis acestuia că-l lasă să preia echipa națională, "Regele" nemaifiind cu gândul la prima reprezentativă.

"Nu o să mai antrenez naţionala României niciodată. Îi las pe alţii, să fie ei, ca să nu se mai zică faptul că eu atac federaţia. Îl las pe Petrescu (n.r. Dan Petrescu). Am auzit că e în joc de glezne.

Staţi liniştiţi toţi că nu voi antrena echipa naţională niciodată, ca să nu presionez pe nimeni, ca să nu intrăm ironici şi să vorbim alte lucruri. Nu atac pe nimeni. Pe cine să atac eu? Când eu sunt lider, pe cine să atac? Pe unde am fost eu, am fost lider, aşa că pe cine să atac?", a declarat Hagi.

Dan Petrescu a declarat în urmă cu trei zile că ar fi dispus să preia echipa națională.

Dacă FRF l-ar dori pe "Bursuc", atunci ar trebui să înceapă negocierile cu el până la meciul cu Polonia, care se va disputa pe 10 iunie. Motivul? Petrescu își va încheia contractul cu Al Nasr Dubai la 30 iunie.

O problemă ar fi că cel mai bun prieten al lui Petrescu e Gică Popescu, președintele FRF fiind considerat de multă lume din fotbal vinovat pentru condamnarea "Baciului" din Dosarul Transferurilor, în 2014, când cei doi au candidat la șefia FRF.

Playtech: PORECLA pe care indienii i-au dat-o Iuliei Vântur! Abia acum s-a aflat ce cred despre iubita lui Salman Khan. FOTO


Comentarii (20)
127939151042796
Marcello Kazan  •  01 Aprilie 2017, 04:38

Hagi NU va mai fi NICIODATA antrenor al echipei nationale... Motivul e simplu... Are handicapul LIPSEI de comunicare in timp ce 'ego-ul' lui este incomensurabil... El le stie pe toate si nimeni nu are voie sa vorbeasca... Ce o fi avind de impartit cu Dan Petrescu, nu stiu... pentru ca acesta din urma tot ce a spus este ca ar fi dispus sa preia 'nationala'... Dar bineinteles ca Hagi a sarit ca 'ars' pentru ca Dan Petrescu e un antrenor adevarat, consacrat iar Hagi se simte 'amenintat'... pentru ca-si cunoaste limitele... Saracu' Hagi, de cind a pus getele 'in cui', la fel ca si cumnatul Gica Popescu, surprinde din ce in ce mai neplacut pentru ca lumea a fost dispusa sa asocieze omul cu disponibilitatea de a juca fotbal... Numai ca omul Hagi sufera cumplit cind vine vorba de 'logica' si de mod de exprimare...

ge0x
ge0x  •  01 Aprilie 2017, 00:30

Nu le stie Hagi pe toate dar stie multe..si spune direct ce gandeste, nu o da cotita ca altii , dupa interes.

ge0x
ge0x  •  01 Aprilie 2017, 00:28

Are dreptate Hagi ! Hagi e taticul lor..si stati linistiti ca Hagi nu e ***..el doar are prea multe lucruri in cap si se grabeste sa exprime ceea ce gandeste si simte. A bagat bani de la el pt a ridica fotbalul romanesc..iubeste Romania si ar antrena si gratis nationala..Hagi e sufletis. Petrescu si Olaroiu sau M. Lucescu vin la nationala doar pe cateva sute de mii de euro

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close