FOTBAL  »  NATIONALA  »  NAŢIONALA U16

"Naţionala" U16 era la Istanbul cînd s-a petrecut atentatul » "Am ajuns, sîntem bine"

Puştii de la U16, fotografiaţi pe aeroport
Puştii de la U16, fotografiaţi pe aeroport

Articol de , - Publicat marti, 12 ianuarie 2016 14:24

Echipa naţională U16 a României se afla la Istanbul cînd în piaţa Sultanahmet din oraş a avut loc un atentat soldat cu 15 morţi şi 10 răniţi. 

Persoane din staff-ul "naţionalei" şi din cadrul Federaţiei Române de Fotbal au punctat că lotul n-a fost afectat deloc de incident.

"Băieţii au ajuns în jurul prînzului, la 12:30, la Izmir, unde se desfăşoară turneul Aegean Cup. La 10:20, cînd au avut loc atentatele, erau pe aeroportul din Istanbul, aşteptînd legătura. Spuneau că nu li s-a comunicat nimic şi au aflat totul abia la sosirea la destinaţie. Sînt în regulă", a punctat o persoană din cadrul Federaţiei Române de Fotbal.

GSP.ro a luat legătura şi cu "tricolorii" mici. "Am ajuns la Izmir, sîntem bine!", au transmis aceştia. Puştii sînt antrenaţi de Gabriel Manolache şi s-au antrenat pentru turneul amical la Tîrgu Mureş.

Atentatul de la Istanbul a avut loc la ora 10:20 şi s-a soldat cu 10 morţi şi 15 răniţi. Nu s-a stabilit încă dacă teroristul care s-a detonat în zona Sultanahmet face parte din ISIS sau PKK, Partidul Muncitorilor din Kurdistan.

Programul României U16 la Aegean Cup, conform frf.ro:
18 ianuarie, ora 12:00: România - SUA
19 ianuarie, ora 14:30: România - Belgia
21 ianuarie, ora 12:00: România - Grecia

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează