FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SPANIA

Nici acum nu l-a mulțumit Stanciu? Declarație ciudată a lui Iordănescu după România - Spania: "Alții sunt adevărații decari"

Articol de GSP - Publicat luni, 28 martie 2016 01:23

România și Spania au terminat la egalitate, 0-0, într-un meci spectaculos, cu ocazii la ambele porți.

Deși a fost din nou cei mai buni jucători al României, ca și în meciul cu Lituania, Nicușor Stanciu nu l-a impresionat pe deplin pe Anghel Iordănescu. Selecționerul a oferit o declarație ciudată despre mijlocaș, făcând referire la numărul 10, pe care l-a purtat acesta.

"Stanciu a făcut o partidă bună, dar mai sunt jucători pe care trebuie să îi remărcam după acest meci. Nicușor trebuie să rămână cu picioarele pe pământ după aceste meciuri. Din câte știu eu, la națională, decari adevărați au fost Gică Hagi și Nicolae Dobrin", a spus Iordănescu la DolceSport.

Citește și: Stanciu a fost din noul cel mai bun "tricolor" » "Simt că pot fi mai bun, dar trebuie să schimb ceva!"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
sbon
sbon  •  28 Martie 2016, 18:00
Postat de zizu pe 28 Martie 2016, 13:45

clar...! i s a pus pata cuiva sa l vanda si ....se munceste zdravan la comision

pai la Chiriches crezi ca n-au primit partea? Cat au fost in tara Chiriches era in primii 3 funfasi din lume, pe Stancu turcii l-au asteptat ca pe Ronaldo, pe Dica lafel, dupaia dupa o saptama au fost fugariti de suporteri

sbon
sbon  •  28 Martie 2016, 17:57

da ce a realizat Stanciu asta in meciurile astea ?????? ce faza dementiala a creat asta, a tras echipa dupa el? eu n-am vazut asta

zizu
zizu  •  28 Martie 2016, 13:45

clar...! i s a pus pata cuiva sa l vanda si ....se munceste zdravan la comision

Vezi toate comentariile (15)
Comentează