FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRELIMINARII CM

Staff-ul „naționalei” confirmă GSP: Florinel Coman a mințit! » Dică a spus tot în această seară

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 aprilie 2021 22:06 / Actualizat miercuri, 14 aprilie 2021 22:28

Nicolae Dică (40 de ani), secundul echipei naționale, confirmă dezvăluirile Gazetei: Florinel Coman (23, extremă stânga) a ascuns o accidentare înainte de venirea la lot!

  • CONTEXT: Rădoi și Dică l-au titularizat pe Coman în primul meci al României din martie, cu Macedonia de Nord (3-2), dar atacantul a rezistat pe teren numai 13 minute.

Azi, Gazeta a informat că staff-ul nationalei e supărat pe Coman, suspectat că era foarte obosit sau că ascunsese vreo problemă musculară deja existentă, din dorința de a nu rata o selecție. Nici la FCSB nu știa nimeni ca jucătorul să fi avut vreo accidentare!

Nicolae Dică, despre Florinel Coman: „Era dinainte accidentat!”

El era dinainte accidentat, de la echipa de club. Nu l-am accidentat noi, avea unele probleme. La naţională nu a făcut nicio testare medicală. Nu era accidentat, nu am ştiut că are probleme. A jucat în campionat, a jucat ok, iar noi nu aveam de unde să știm că el are o problemă. 

Era ok, se antrena normal. A avut înainte cu două-trei săptămâni problema. S-a antrenat zilnic la naţională. Dacă ştim că un jucător nu e apt 100%, nu-l chemăm!", a declarat în această seară Dică pentru Telekom Sport.

Florinel Coman, indisponibil două luni pentru FCSB

Victor Becali a încercat să-l apere pe Florinel Coman și a susținut că atacantul de la FCSB a suferit o accidentare din cauza unui antrenament de pe teren sintetic, efectuat la națională. Realitatea e că Rădoi nu a programat nicio ședință de pregătire pe „artificial”, el și oamenii lui sunt chiar supărați pe jucător pentru problema apărută.

Accidentarea surprinzătoare a lui Florinel Coman încă mai produce efecte și tot mai e dezbătută. FCSB suferă în lipsa lui, atacă tot mai greu și nu mai bate pe nimeni de două etape. Coman nu va ajuta trupa lui Becali nici în meciurile decisive din play-off, fiindcă leziunea musculară pe care a suferit-o necesită o perioadă de recuperare de două luni.

1 gola marcat Coman în acest sezon, în 19 meciuri din campionat

VIDEO. Ipoteza falsă lansată de Victor Becali: „Nu e normal să-i bagi pe sintetic”

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Modificări importante la Arena Națională, în vederea meciurilor de la Euro 2021! Imaginile publicate de autorități

Avem lotul României pentru Jocurile Olimpice! Cum arată cel mai bun „11”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (57)
ioan.h
ioan.h  •  15 Aprilie 2021, 18:41
Postat de Alexandru Chis pe 15 Aprilie 2021, 08:37

Va dati seama cat de "tehnic" este safful natinalei? Cum sa declari ca Florinel Coman a venit accidentat la convocare?! Oare ce "tehnici" are acest staff tehnic daca el nu stie cat de valizi sunt junatorii convocati? Cat de degradanta este acesta afirmatie a unui habarnist din staff(!?) daca el nu a stiut care era starea fizica a lui Coman? Oare ce pazesc acesti "tehnicieni" de la nationala daca ei nu sunt in stare sa testeze, rapid, starea fizica a componentilor lotului? De ce se mai numesc... "staff tehnic" daca nici unul dintre acesti falsi tehnicienide nationala nu stiu care este starea fizica a celor convocati? Inca o data se dovedeste ca acest asa-zis "staff tehnic national" nu este capabil sa stabileasca rapid care este starea psihico-tehnicia a componentilor lotului national? Chiar nu exista persone - un staff! - care sa cunoasca in ficare moment starea fizica a jucatorilor nationalei? Ce a pazit cei care sunt responsabili de starea fizico-pshica a fiecarui jucator care a fost selectionat? Rusinos, dlor Radoi si Dica! Habar nu aveti de felul in care se prezinta la lot jucatorii!!!

Aveti perfecta dreptate ! Primul lucru pe care trebuie sa-l faca jucatorii convocati este vizita medicala !!!! Amatorism total ! Au fost nenumarate cazuri de jucatori care s-au prezentat la lot, fiind convocati, si ulterior trimisi acasa constatand ca sunt accidentati si nu pot fi recuperati pentru nici unul din meciuri !

cornelconasu
cornelconasu  •  15 Aprilie 2021, 16:57

A mințit Florinache ?!! Păi ca să poți fi la fcsb asta înveți prima zi : să minți , să furi și să păcălești !!!

florar
florar  •  15 Aprilie 2021, 09:21
Postat de dansy pe 15 Aprilie 2021, 08:50

E clar ca toata lumea( Becali,Giovani,Radoi si Dica-toti FCSB-isti) au stiut ca este accidentat dar s-a dorit inca o convocare la na tionala pentru ai creste cota.Restul e can-can!

Ba ce minte ai!!! Pai daca știau că jucătorul Coman este accidentat nu puteau să-l pună în vitrina la următoarele meciuri???Așa accidentat cine l vede????

Vezi toate comentariile (57)
Comentează