FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SPANIA

Nicolae Dică, poveste genială cu Daniel Pancu de la un meci al naționalei: „Zicea că îi omoară, că îi sparge în două” » Cum s-a terminat partida

Articol de GSP - Publicat joi, 05 septembrie 2019 10:26

Cu o zi înaintea partidei România - Spania, Nicolae Dică (39 de ani), antrenorul lui FC Argeș, și Daniel Pancu (42 de ani), tehnicianul Rapidului, au rememorat un episod trăit la un meci al naționalei cu Cehia, disputat în 2004, în care pe banca primei reprezentative stătea Anghel Iordănescu.

  • România - Spania se joacă  azi, de la ora 21:45. Meciul va putea fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la ProTV.

„Îmi aduc aminte în Cehia, era nea «Puiu» antrenor. Am ieşit în ziua jocului la plimbare şi făcea Pancone, pe acolo: «Îi omor pe ăştia, diseară îi sparg în două! Sunt în vână!» A venit meciul, dar a fost cam slăbuţ”, și-a amintit Nicolae Dică, în studioul TV Telekom Sport. 

Cu Nicolae Dică și Daniel Pancu pe teren, România avea să piardă partida din Cehia, scor 0-1, dar și calificarea la Mondialul din 2006. Actualul antrenor al Rapidului a fost notat cu 5, în timp ce Dică a primit nota 6. 

Nicolae Dică, poveste genială cu Daniel Pancu de la un meci al naționalei: „Zicea că îi omoară, că îi sparge în două” » Cum s-a terminat partida

Vezi și: 

ROMÂNIA - SPANIA // Pericol! Ultrașii pot cauza prejudicii majore: ce riscăm dacă repetă derapajele xenofobe la meciul cu Spania

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează